Ahmet Nur Çebi'den Fikret Orman'a: ''Hakkımı Helal Etmiyorum''

Beşiktaş Başkan adayı Ahmet Nur Çebi, Fikret Orman hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

17.10.2019-09:52 - (Son Güncelleme: 17.10.2019-09:49)

Dün düzenlenen basın toplantısında medya mensuplarının sorularını yanıtlayan Ahmet Nur Çebi'den ilginç bir çıkış geldi. Görev aldığı süre boyunca kendisine haksızlık edildiğini söyleyen Çebi, başkan Fikret Orman'a da hakkını helal etmediğini söyledi.

"HAKKIMI HELAL ETMİYORUM"

"Ben Şenol Hoca'yla ekip değilmişim. Bana ‘abi' diyen, kendisine 6.5 yıl hizmet etmiş ikinci başkanı için söylenecek şey değildi ama sürekli ‘ben' diyen birisinden ‘biz' demeyi beklemek yanlıştı. Kendisine bundan sonraki hayatında başarılar diliyorum. Şampiyonluklarda geçen emeklerimi, oraya ortak etmemeye çalışması nedeniyle hakkımı helal etmiyorum” dedi.

"BEN YALAN SÖYLEMEM"

“Adalı'yı düzenin devamı olarak görüyorum. Yeni bir kongre yeni bir düzen ve devrim için gelmeyi planlıyorum. Mücadele etme ve hırsım var. Camiaya pembe yalan söylemeyeceğim, şeffaf olacağım. Bu camianın 1 kuruşu için 1 saat değil 1 ay düşünerek karar vereceğim. Adalı 7 yılı denetleyeceğini söylüyor. Bunu 10 yıla çıkaralım. 10 yılı denetlemeyi denetim kurulundan talep edeceğim. Kötü bir durum varsa hesabını veririm.”

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal