Ahmet Nur Çebi'den Burak Yılmaz İçin Olay Sözler!

Beşiktaş'ta başkan adaylarından Ahmet Nur Çebi, Burak Yılmaz siyah-beyazlı takıma transfer olmadan önce sarf ettiği "Burak Yılmaz kim? Ben tanımıyorum, bilmiyorum" sözlerine açıklık getirdi.

17.10.2019-10:36 - (Son Güncelleme: 17.10.2019-10:31)

Beşiktaş'ta başkan adaylarından Ahmet Nur Çebi, 20 Ekim’de gerçekleştirilecek olağanüstü seçimli genel kurul öncesinde TRT SPOR’un sorularını yanıtladı.

"ZORLUK OLDUĞU İÇİN BURADAYIZ.."

"Zorluk olduğu için buradayız. 7 sene önce geldiğimizde bundan çok farklı bir tablo yoktu. Değişen çok fazla bir şey yok. Onu yönetebildik ve başarabildik. Bugün de başarabileceğimizi düşünüyorum. 7 yıldan beri kazandığımız tecrübeler belki de işimizi daha kolaylaştıracak. Ben aday olmak zorundayım. Artık birlik içinde yürümek zorundayız. Seçimden sonra adaylar da dahil olmak üzere her şey Beşiktaş’ın olmak zorunda."

"BURAK YILMAZ ÇOK DEĞİŞTİ.."

"Burak Yılmaz Beşiktaş'ın çok kıymetli bir değeri oldu.Burak Yılmaz’ın tarzı ve tavrı ile ilgili çekincelerim, kırgınlıklarım vardı. Ama bugün Burak’ın çok değiştiğini görüyorum. Burak Beşiktaş’ın çok kıymetli bir değeri, başımızın üstünde yeri var."

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal