Ahmet Nur Çebi, Sergen Yalçın'a Onay Verdi!

Yönetim ekibinin dünkü toplantısında teknik adam olabilecek isimler konuşuldu. Başkan Çebi'nin, "İçimizden yetişmiş bir isimle yola devam etmeliyiz" sözlerinin ardından Sergen Yalçın'a onay çıktı.

28.01.2020-09:22 - (Son Güncelleme: 28.01.2020-09:12) Ahmet Nur Çebi, Sergen Yalçın'a Onay Verdi!
Abdullah Avcı'nın gidişinin ardından yeni teknik adam için çalışmalara start veren Beşiktaş'ta sürpriz olmadı ve taraftarın uzun zamandır statta ismini haykırdığı Sergen Yalçın'a yönetim ekibinden onay çıktı. Sabah Gazetesi'nde bulunan "Evladımızla yürüyeceğiz" başlıklı haber şu şekilde...

Dün bir araya gelen siyah-beyazlı yönetim üyelerinin gündem konusunda Yalçın'ın yanı sıra Mehmet Özdilek ve Tayfun Korkut da vardı.

Bu teknik adamlar üzerinde uzun sözler söylenirken, yabancı teknik direktörler için de görüşler söylendi. Fakat son sözü alan Başkan Ahmet Nur Çebi, "Dünyada son trend, yetiştirdiği isimlere görev vermek. Biz de kendi içimizden bir isimle yola devam etmeliyiz. Sergen Yalçın, oyuncu olarak Beşiktaş tarihine geçmiş, teknik direktör olarak da kendini kanıtlamış bir hoca. Görev yaptığı her takımda farkını gösterdi. Artık Beşiktaş için hazır olduğunu düşünüyorum" ifadeleriyle konuşmasını bitirdi.

Başkan Çebi'nin bu sözlerinin ardından yönetici arkadaşlarının da ikna olduğu ve Sergen Yalçın adına herkesin onay verdiği söylendi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal