Ahmet Nur Çebi: 'Sergen Bizim Ferguson'umuz Olacak'

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Sergen Yalçın ile uzun seneler çalışmak istediklerini aktardı. Beşiktaş’ta üst üste alınan zaferler camianın keyfini yerine getirdi.

29.06.2020-09:51 - (Son Güncelleme: 29.06.2020-09:48) Ahmet Nur Çebi: 'Sergen Bizim Ferguson'umuz Olacak'

Geçen hafta konuk olduğu Denizlispor maçında 5-1’lik net bir skorla galibiyet alan siyah beyazlılar, bu hafya da Konyaspor’u 3-0’lık skorla geçimeyi başardı

Şampiyonlar Ligi ön elemesi için şansı git gide artan Beşiktaş sergilediği göze güzel gelen futbolla da taraftarın takdirini topladı.

Teknik Direktör Sergen Yalçın’ın gelmesinden bu yana takıma yaptığı dokunuşlardan memnun olan Başkan Ahmet Nur Çebi, açıklamalarında genç hocanın göreve gelmeden önce takımın kötü bir grafik çizdiğini ifade etti.

Başkan Çebi, puan kaybı yaşadıkları karşılaşmalarda bile Beşiktaş armasına yakışır bir performans gösterilmesinde katkısı olan Sergen Yalçın ile ilgili uzun vadeli planlar yapıyor.

'BİZDE SONSUZ KREDİSİ VAR'

Sergen Yalçın'ın, takımın genlerini çok iyi bilen biri olduğunu aktaran Çebi, deneyimli hocanın uzun seneler boyunca Beşiktaş için çalıştığını belirtti.

Sergen Hoca'nın, Beşiktaş için büyük bir şans olduğunu belirtirken Ahmet Nur Çebi, 27 sene boyunca Manchester United'ın başında olan Sir Alex Ferguson'u örnek gösterdi.

Şu sıralar Sergen Yalçın'ın 47 yaşında olduğunu ve Alex Ferguson'un da Manchester United'ın başına 45 yaşında geçtiğinin altını çizen Çebi, "Üstelik Ferguson'un Manchester United geçmişi yoktu ve İskoç'tu. Sergen Yalçın bizim öz evladımız. Beşiktaş'ı çok daha iyi yerlere getireceğinden eminim. Bizde sonsuz kredisi var. Hem saha içinde hem de saha dışında harika çalışan bir hocaya sahibiz" şeklinde Sergen Yalçın’a ne kadar güvendiğinden bahsetti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal