Ahmet Nur Çebi: 'Şampiyonluğa İnanıyorum'

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, göreve geldikten sonra her karşılaşma öncesinde Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde ekiple bir araya gelmeyi sürdürüyor.

08.02.2020-10:26 - (Son Güncelleme: 08.02.2020-10:20) Ahmet Nur Çebi: 'Şampiyonluğa İnanıyorum'
Bu tutumunu, Gaziantep maçının hazırlıkları esnasında da devam ettiren Ahmet Nur Çebi, dün teknik ekip ve futbolcularla bir araya geldi. Deneyimli yönetici, ligde önlerindeki yolu maç maç görüp futbolcularından galip gelmeye devam etmelerini istedi..

'Şampiyonluk Bizim'

Orhan Yıldırım'ın yazdığı habere göre, tesislerde yenilen yemeğin sonrasında bir konuşma gerçekleştiren Ahmet Nur Çebi, “Şubat ayında elimizde 3 hedeften sadece biri kaldı. Şu anda biraz geride olsak da ben şampiyonluğa inanıyorum. Kazanma serimizi sürdürüp sezon sonuna kadar oyun olarak üstüne koymaya devam edersek mutlu sona ulaşma şansımızın en az rakiplerimizinki kadar olduğuna inanıyorum” sözlerini söyledi.

'Savaşın Yeter'

Yönetim olarak kendisine düşen görevleri en iyi şekilde yerine getirmeye çabaladıklarını söyleyen Çebi, “Ben ve yönetimdeki arkadaşlarım, işimizi en iyi şekilde yapabilmek için büyük emek sarf ediyoruz. Sizler de saha içerisinde her türlü mücadeleyi verin yeter. Biz elimizden geleni yaptığımız sürece başarı kendiliğinden gelecektir” diyerek hedef gösterdi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal