Ahmet Nur Çebi: 'Limitler Çözülmeden Transfer Olmaz!'

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi transfer dönemine ilişkin çok önemli açıklamalar yaptı.

02.09.2020-16:01 - (Son Güncelleme: 02.09.2020-15:58) Ahmet Nur Çebi: 'Limitler Çözülmeden Transfer Olmaz!'

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi transfer dönemine ilişkin çok önemli açıklamalar yaptı. Çebi verdiği demeçte "Herkes transfer bekliyor ama bu limitler çözülmeden transfer olmaz." şeklinde konuştu.

İşte Ahmet Nur Çebi'nin değerlendirmeleri şu şekilde:

"Limit sıkıntısı çözülmeden transfer yapmamız zor. Adımız limitçi başkana çıkmış, limiti ben koymadım ki!"

"TFF'nin verdiği limitler var, bu limitler tutmayınca getirdiğiniz oyuncuları tescil etmiyorlar. Beşiktaş'ın limitleri, şu an mevcut kadroya bile az geliyor. Bir iyileştirme bekleniyor. Bu iyileştirmenin olup olmayacağıyla ilgili endişelerimiz var."

'GİDECEK OYUNCULARDA EKONOMİK ŞARTLARDA ANLAŞAMIYORUZ'

"Bazı oyuncularımızın gitmesini istesek de ekonomik şartlarda anlaşamıyoruz. Transfer görüşmesi yaptığımız 7-8 tane oyuncu var. Transferde önceliğimiz santrfor, sağ bek ve kanat bölgesi."

"TFF Lisans Kurulu bunu değerlendiriyor ama nasıl bir sonuç çıkacağını bilmiyoruz. Bu transfer limiti çözülmeden kadroya kimseyi katamayız. Bu borç bize miras olarak kaldı. Bazı oyuncuların gitmesini istiyoruz. '3'te 2'sini öderseniz, giderim' diyorlar."

'ÖNÜMÜZ AÇILDIĞINDA İHTİYAÇLARIMIZI GİDERECEĞİZ'

"Transfer yapmak için konuştuğumuz, hocamızın oyun şekline göre kovaladığımız, takipte olduğumuz birçok sporcularımız var. En az yedi sekiz tane var. Umarım, önümüz açıldığında ihtiyaçlarımızı gidermeye çalışacağız."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal