Ahmet Nur Çebi: Kendi Camiasının Çocukları Daima Beşiktaş'a Sahip Çıkmıştır

"Hocamızın kulübüne geri dönme vaktinin geldiğine kanaat getirdik"

03.02.2020-10:52 - (Son Güncelleme: 03.02.2020-10:49) Ahmet Nur Çebi: Kendi Camiasının Çocukları Daima Beşiktaş'a Sahip Çıkmıştır

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, kulübün çıkarmış olduğu Beşiktaş Dergisi’nin Şubat ayı sayısında açıklamalarda bulundu.

Başkan Ahmet Nur Çebi, yeni teknik direktörleri Sergen Yalçın hakkında açıklamalarda bulundu. Çebi: "Hocamızın kulübüne geri dönme vaktinin geldiğine kanaat getirdik" dedi

"Göreve geldiğimizde Futbol Takımımızın antrenörü olan Abdullah Avcı ile Beşiktaş'ın hedefleri ekseninde devam etmeme kararı aldık. Kendisine Beşiktaş'a hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor, bundan sonraki kariyerinde başarılar diliyorum."

"Beşiktaş, Türk sporunun 117 yıllık sarsılmaz temel taşıdır. Köklü tarihi boyunca yaşadığı her kötü tecrübeden daha da güçlenerek ayağa kalkmasını bilmiştir. Görevin zorlu olduğu anlarda, kendi camiasının çocukları daima Beşiktaş'a sahip çıkmıştır. Bu noktada, bizler de yolumuza Sergen Yalçın ile devam etme kararı aldık. Henüz bir futbolcu adayıyken Fulya'ya adım atan hocamızın, futbolculuğunda yaşadığı onca zaferin ardından teknik direktör olarak da kulübüne dönme vaktinin artık geldiği kanaatine vardık. Bundan sonraki süreçte, takımının atacağı goller ile şampiyonlukları getireceğine inancımız tamdır."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal