Ahmet Nur Çebi: 'İyi Bir Sağ Bek ve Forvet Alacağız'

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, transfer gündemi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

17.09.2020-17:56 - (Son Güncelleme: 17.09.2020-17:43) Ahmet Nur Çebi: 'İyi Bir Sağ Bek ve Forvet Alacağız'

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, takımın içinde bulunduğu mali krize karşın problemleri tek tek aşmaya çalıştıklarını belirtti. Çebi "Arkadaşlarımla yoğun mesai harcıyoruz. Öyle günler oluyor, uyuyamıyoruz. Beşiktaş'ın iyi olması için var gücümüzü ortaya koyduk. Limit sorunu var. Kurum ve kurallara uymak zorundayız. Bir taraftan ekonomik sorunlar bir taraftan transferler...”

'YOĞUN BiR ÇALIŞMA iÇiNDEYiZ'

"Teknik Direktörümüz Sergen Yalçın'ın verdiği liste üzerinde yoğun çalışma içerisindeyiz. Fakat bizim geçmişteki gibi imza, menajerlik parası verecek kadar lüksümüz yok. Bu nedenle yönetimdeki arkadaşlarımla birlikte ince eleyip sık dokuyoruz. Kimse merak etmesin, eksik olan sağ bek ve forvet bölgelerine en iyi yararlı oyuncuyu monte edeceğiz"

'HOCAYLA SÜREKLi iLETiŞiM HALiNDEYiZ'

Koronavirüs testinin pozitif çıkması sebebiyle takımın başında yer alamayan Sergen Yalçın ile telefonla konuştuklarını ve sağlık heyetinin her konuda destek sağladığını vurgulayan Çebi "Hocamız yakın zamanda aramızda olacak. Sürekli telefonla görüşerek takımdaki sorunları çözmek için uğraşıyoruz. 2 isim konusunda çalışmalarımız devam ediyor" şeklinde konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal