Ahmet Nur Çebi: Cenk Tosun'u Transfer Etmek İstiyorum

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, BeINSports'ta Ömer Güvenç'in sorularını yanıtladı ve Cenk Tosun'un transferi hakkında açıklamalar yaptı.v

12.11.2020-14:29 - (Son Güncelleme: 12.11.2020-14:32) Ahmet Nur Çebi: Cenk Tosun'u Transfer Etmek İstiyorum
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, BeINSports'ta Ömer Güvenç'in sorularını yanıtladı ve Cenk Tosun'un transferi hakkında açıklamalar yaptı.

CENK TOSUN AÇIKLAMASI

"Canım cennet istiyor ama günahlarım bırakmıyor. İstemez misiniz Beşiktaş başarılar için daha iyi futbolcular alsın. Ancak, amacımız takımı gençleştirmek ve ekonomik anlamda küçültmek gibi hedeflerimiz var. Bir forvet istiyoruz. Ama o transferi limit ve şartlar nedeniyle tamamlayamadık. Cenk Tosun da gündeme geliyor. Sakatlığı da geçmiş. Ama Beşiktaş'ta devre arasında top oynamak isterse, ben de onu burada görmek isterim. Ocak ayında istediğim bir futbolcudur." 

KALECİ TRANSFERİ HAKKINDA

Bir kaleci oynayarak iyi bir kaleci olabilir. Bir kaleci aldığınızda Ersin ve Utku'nun geleceğini yok edeceksiniz. İkisinden de şahsen çok umutluyum, hocamız da onlardan çok umutlu. Ersin ve Utku'nun önünün kesileceği bir operasyon Beşiktaş'a yarar sağlamaz.

"HOCAMIZ İSTEDİ KADRO DIŞI BIRAKTIK"

Kadro dışı bıraktığımız oyuncularımız hocamızın talebiyle gerçekleşti. Bir hata işlemediler, takıma katkılarının olmayacağını düşündüğümüz için hocamızın talebiyle kadro dışı bıraktık. 2.5 milyon euro alan birine sözleşme yapmışsınız ve takıma faydası olmuyor. Yerine de 500 bin euro'ya bir futbolcu alıyorsunuz. Yüklediğiniz yük 500 bindir. 500'lük topçu katkı veriyorsa 2.5'u görmezsiniz. Çalışmayan arabayı ha garaja ha sokağa çekmişsiniz.

ABDULLAH AVCI KONUSU

Abdullah Hoca'ya kızgın olmak söz konusu değil, kırgın olmak haddime değil. Hocamız o an gerçekten üst üste yenilgiler, mağlubiyetler yordu. O da çok bunaldı. Kendisiyle yapmış olduğum konuşmada tavrı, tarzından daha fazla katkı veremeyebilir çekincesi vardı.

ALTYAPI KONUSU

Altyapıdan beklentimiz var, oradan çıkartacağımız oyuncular üzerinde planlarımız var. Pandemiden ötürü istediğimiz şekilde ilerleyemiyoruz ama yapacağız.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal