Ahmet Nur Çebi: 'Biz De Destek Olmak Zorundayız, Karşı Gelmek Doğru Olmaz'

UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu ilk karşılaşmasında Başakşehir’in evinde Kopenhag’ı konuk ettiği mücadeleye Başakşehir'in başkanı Göksel Gümüşdağ’ın davetlisi olarak gelen Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, maçtan önce muhabirlere açıklamalar yaptı.

13.03.2020-09:55 - (Son Güncelleme: 13.03.2020-09:46) Ahmet Nur Çebi: 'Biz De Destek Olmak Zorundayız, Karşı Gelmek Doğru Olmaz'
Göksel Gümüşdağ ve yönetim ekibine teşekkürlerini sunarak konuşmaya başlayan Çebi, “Birlik ve beraberlik adına bu akşamki maçı beraber izlememizi önerdiler ve davet ettiler. Biz de geldik, davetleri için teşekkür ediyoruz. Başarılar diliyoruz. Eğer söz konusu rekabet yurt dışıyla ise bizim için her Türk takımı önemlidir. Özellikle Başakşehir’in alacağı puanların ülke sporuna sağlayacağı katkıyı da biliyoruz. İnşallah bir Türk takımı olarak bu zor geçtiğimiz günlerde; korona virüsünden bahsediyoruz, İdlib konularımız var. Bunların hepsinin içinde mutlu olabileceğimiz hem bizim hem de Türk milleti için güzel bir gece olur” dedi.

“Söz konusu sağlıksa gerisi hikaye”

Korona virüsü nedeniyle Nisan ayı bitene kadar tüm maçların taraftarsız yapılmasına yönelik olarak da Beşiktaş Kulübü  Başkanı, “Çok yeni öğrendim. Ankara’dan geldim, yoldaydım. Söz konusu sağlıksa gerisi hikaye. Ona söyleyecek bir şeyimiz olamaz. Devlet büyükleri böyle bir tedbir almışlar. Biz o tedbire uymakla mükellefiz. Muhakkak ki bilerek ve düşünerek her şeyi yapıyorlar. Bundan şüphemiz yok. Biz de destek olmak zorundayız, karşı gelmek doğru olmaz” dedi.

Virüse karşı ne tür tedbirler aldıklarıyla alakalı olarakta Çebi, “Aldık ama en doğru önlem az temas, mesafeli duruş, ellerimizi yıkayacağız. Her şeyin altında yatan temizlik. Dinimizde bile böyle söyleniyor. Hepimiz buna dikkat etmemiz lazım. Hepimizin bundan sonra her türlü virüse karşı korunabilmek adına temizliğe ve titizliğe dikkat etmemiz gerekiyor toplum olarak” ifadelerini kullandı.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal