Ahmet Çakar Şampiyonluk Favorisini Açıkladı

Eski hakem Ahmet Çakar şampiyonlukta favorisinin Başakşehir olduğunu fakat eğer maçların kalan kısmı seyircili devam etseydi Trabzonspor olacağını belirtti.

02.06.2020-08:30 - (Son Güncelleme: 02.06.2020-08:27) Ahmet Çakar Şampiyonluk Favorisini Açıkladı

Eski hakem ve futbol yorumcusu yorumcusu Ahmet Çakar, Alanya'nın yerel televizyonu Dim TV'ye açıklamalarda bulundu ve konuşmasında Erol Bulut'un Fenerbahçe'nin hocası olabileceğini vurguladı.

Ahmet Çakar verdiği demeçte Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu'nu överken "Büyük takımların korkulu rüyası olan Alanyaspor, Çavuşoğlu'nun inanılmaz gayretleri ile 20 yıl küme düşmez, tepeye oynar. Ama Çavuşoğlu gider, başkası gelirse 1 yıl sonra küme düşer. Örnekleri var; işte Manisa" ifadelerini kullandı.

'SEYİRCİLİ OYSAYDI FAVORİM TRABZONSPOR'DU'

Ahmet Çakar "Şampiyonlukta favoriniz kim?" tarzındaki soruya ise şu cevabı verdi:

"Maçlar seyircisiz oynanacak. Hakemler seyirci baskısı olmayınca hata yapmaz. Seyircisiz oyun büyük camiaların aleyhinedir. Bu yüzden Galatasaray ve Trabzonspor süreci sonrası seyirci avantajını kullanamayacaklar. Oysa Başakşehir zaten yıllardır seyircisiz. Başakşehir'i bir tık önde görüyorum. Aksi olsa, yani maçlar seyircili olsaydı favorim Trabzon olurdu"

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal