Ahmet Çakar

Yorumcu kimliği ile son dönemde ön planda olan Ahmet Çakar'ın hayatı araştırılmaya başlandı. Peki, Ahmet Çakar kimdir? Ahmet Çakar boyu kaç, kilosu kaç ve aslen nereli? Ahmet Çakar eşi kimdir? İşte yanıtı...

21.09.2020-14:51 - (Son Güncelleme: 21.09.2020-14:50) Ahmet Çakar

Beyaz TV'de spor yorumculuğu yapan Ahmet Çakar'ın özel hayatına dair detaylar merak ediliyor. Peki, Ahmet Çakar kimdir? Ahmet Çakar boyu kaç, kilosu kaç ve aslen nereli? Ahmet Çakar eşi kimdir? sorularının yanıtı haberimizin detayında...

AHMET ÇAKAR KİMDİR?

3 Ağustos 1962 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Ahmet Çakar, İstanbul Erkek Lisesi'nden mezun olmuştur. Üniversite eğitimini İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde tamamlayan Ahmet Çakar hem doktorluk yaptı hem de hakemlik.

Avrupa Şampiyonası'nda üst düzey maç yönetmiş iki Türk hakeminden biri olan Ahmet Çakar, 1997 yılında görevini bırakmıştır. Hakemlik görevinin ardından köşe yazarlığı ve radyoculuğa başlayan Ahmet Çakar, 2001-2004 yılları arasında Telegol programında yorumculuk yaptı. 20004 yılında doktorluk yaptığı sağlık ocağından çıkarken vuruldu. Vücuduna 5 kurşun isabet eden Ahmet Çakar'ı kimin vurduğu ise bulunamadı. Hastaneden çıkan Ahmet Çıkar, spor yorumculuğu görevine geri döndü.

Beyaz TV'de spor yorumculuğu yapan Ahmet Çakar, Ahmet Çakar'la Zor Karar, Ahmet Çakar'la Şansa Bak ve Var Mısın Yok Musun yarışmalarında sunuculuk yapmıştır. 2009'da beyazperdede yerini alan Kanal-İ-Zasyon filminde rol alan Çakar, Best FM'de futbol sohbeti ve yorumları yapmaktadır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal