Ahmet Bulut ve Jorge Mendes, Radamel Falcao İçin Monaco İle Görüşüyor!

Galatasaray ile anlaştığı iddia edilen Falcao, ülke basınına yaptığı açıklama ile bu transferi doğrulamıştı.. Menajerler Monaco'yu ikna etmeye çalışıyor..

01.08.2019-16:33 - (Son Güncelleme: 01.08.2019-16:29) Ahmet Bulut ve Jorge Mendes, Radamel Falcao İçin Monaco İle Görüşüyor!

Galatasaray Falcao transferinde mutlu sona ulaştı. Haftalardır uğraştığı bu transferde mutlu sona ulaşan Galatasaray, Kolombiyalı yıldız ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

3 yıllık anlaşma

İtalya'nın yüksek tirajlı gazetelerinden olan Alfredo Pedulla'nın haberine göre, Galatasaray Falcao ile 3 yıllığına anlaştı. Falcao'nun kafasında Türkiye'ye gelmek hakkında soru işaretleri olduğu belirtilirken, sarı kırmızılı yöneticiler bugün yaptıkları görüşmede bu soru işaretlerini ortadan kaldırdı. İtalya'da son dakika olarak geçen bu haber çok büyük ilgi gördü..

Bırakın Galatasaray'a gideyim

Radamel Falcao: "Galatasaray'dan iyi bir teklif aldım. Beni düşünmeyen sizsiniz. Vereceğim karara da saygı duymanız ve zorluk çıkarmamanız gerekir. İzin verin Galatasaray'a gideyim." ifadelerini kullandı.

Monaco ile görüşülüyor

TRT Spor'da yer alan habere göre, Menajer Ahmet Bulut ve Jorge Mendes, Radamel Falcao'nun transferi için şu an Monaco ile görüşüyor. Fransa'da bir otelde biraraya gelen yetkililer bu transfere nokta koymak için görüşme halindeler.. Detaylar birazdan netlik kazanacak.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal