Ahmet Ağaoğlu'ndan Sosa ve Novak Müjdesi

Ahmet Ağlu Beşiktaş Deniz Müzesinde açılamalarda bulundu. Ağaoğlu Sosa ve Novakla sözleşme uzatacaklarını açıkladı.

22.10.2019-17:36 - (Son Güncelleme: 22.10.2019-17:34)

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağoğlu eşi Beyza Ağaoğlu'nun Beşiktaş Deniz Müzesi'nde açtığı resim sergisini ziyareti sırasında Trabzonspor gündemine diar açıklamalarda bulundu.

Ağaoğlu Sosa ve Novak ile ilgili müjdeli haber bordo mavili ekibin taraftarına açıkladı. Ağaolu, "Oyuncularla görüştük. Sosa ve Novak'la sözleşme yenileyerek yolumuza devam edeceğiz. Sosa, hemen hemen sezon başından beri eleme maçları da dahil olmak üzere inanılmaz performans ortaya koydu. Kaptan gibi kaptan. Boşuna 'Maestro' dememişler adama. Geldiğimiz noktada çok büyük emeği var. Ayrıca bir kaptan olarak, sıkıntı yaşadığımız dönemde çok aktif rol oynadı, takımın toparlanmasına yardımcı oldu. Yerli oyuncular tarafında da Uğurcan Çakır çok aktif rol aldı. Birkaç oyuncunun liderliğinde takımın bu havasının bozulmaması için çok çaba sarfediyorlar. Hocamız, 'Bazı oyunculara çok yüklendik, haklarını helal etsin.' diyor ama ben başta hocamız olmak üzere, bütün takıma ortaya koydukları performanstan dolayı, çabadan dolayı teşekkür ediyorum, haklarını helal etsinler, diyorum." açıklamasında bulundu.

Ahmet Ağaoğlu çok yoğun bir maç programı ile sezona başladıklarını belirtirken "Sakatlıklarla birlikte bocalama dönemi oldu ama takımımız çok güçlü. Özellikle karakter olarak çok güçlüyüz. Yeni transferlerimiz de öyle. Takıma çok kısa sürede adapte oldular. Geçenlerde çok güzel bir yorum okudum, bizim takımımızda formsuz oyuncu olabilir ama takım için savaşmayan bir oyuncu bile yok" ifadelerini kullandı.

Ağaoğlu takımdaki arkadaşlık günüye ilgili açıklamalarda da bulundu. Ağaoğlu "İki sene önceki Sosa'ya bakın, bugünkü 'Maestro'ya bakın. Hepsinin bir lakabı var. Sosa'ya 'Maestro', Obi Mikel'e 'Legend', Sörloth taraftarımızın tabiriyle 'Kuzeyin kralı' ya da 'Buz adam', Nwakaeme biliyorsunuz 'Beyin'. Bunlar çok iyi bir takım oluşturdular. Çok iyi bir havaları var. Arkadaş grubunun ötesinde bir aile görüntüsü var. Önemli olan bunu muhafaza etmek." ifadelerini kullandı.

Maaşları vaktinde ödendiğinide belirten Ağaoğlu, "Dikkatlerden kaçmaması gereken şey, mali disiplin. 1 milyar 200 milyon liranın üzerine çıkan borcu son 3-4 ay içinde 840 milyon liralara çektik. Oyuncuların, idari kadronun maaşlarını günü gününe ödeyen bir kulüp haline geldik. Yönetim olarak da asli görevimiz buydu. Bunu başaramasaydık diğer tarafta kopuklukların olmasının önüne geçemezdiniz. Bu noktaya kadar iyi geldik. İnşallah bundan sonra da gerisini getiririz." açıklamasıdna bulundu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal