Ahmet Ağaoğlu'ndan Fenerbahçe'ye Novak Göndermesi!

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu Fenerbahçe’ye Filip Novak’ın transferi ile ilgili göndermelerde bulundu.

12.08.2020-09:19 - (Son Güncelleme: 12.08.2020-10:04) Ahmet Ağaoğlu'ndan Fenerbahçe'ye Novak Göndermesi!

Kulüpler Birliği oldukça hararetli tartışmaların yaşandığı önceki günkü toplantının sonrasında bugün tekrar bir araya gelecek fakat pazartesi günkü zirvenin yankıları hala devam ediyor. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un 'Kredi ana paraları harcama limitinden çıkarılsın' teklifine Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi destek verirken Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz ile beraber teklife karşı çıkan Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu eleştirisini 'Böyle bir şeyi kabul etmemiz mümkün değil. O zaman biz niye yapılandırma yaptık. Siz de yapsaydınız' cümleleriyle ifade etti.

SEVGİ LİMİT TANIMAZ'LA 4 TRANSFER

Diğer taraftan Trabzonspor’un Başkanı Ağaoğlu'nun Filip Novak transferi üzerinden ezeli rakibini topa tuttuğu öğrenildi. Fenerbahçe harcama limitlerine adeta nazire yaparcasına 'Sevgi Limit Tanımaz, Biz Fenerbahçeyiz' sloganıyla üst üste Mert Hakan Yandaş, Gökhan Gönül ve Caner Erkin transferlerini bildirirken açıklanan son futbolcunun 2.5 sezon Trabzonspor’da görev yapan Filip Novak'tı. Karadeniz ekibi daha sezon bitmeden, devam etmeyi düşündükleri Çekyalı futbolcu yeni kontrat teklif ederken Novak ise her girişimde sezon sonunu göstermişti.

'MADEM PARA YOK, NOVAK'I NASIL ALDINIZ?'

Fenerbahçe, Filip Novak'ın transferi için yapılan özel videoda Trabzonspor'a göndermede bulunurken Ahmet Ağaoğlu'nun Kulüpler Birliği Vakfı'nın Riva'daki toplantısında sarı lacivertlileri ve başkan Ali Koç'u 'Novak bizde 700 bin Euro'ya oynuyordu. 900 bin Euro önerdik ancak kabul etmedi. 1 milyon 650 bin Euro'ya Fenerbahçe ile anlaştı. 1 milyon Euro imza parası ve 1 milyon Euro da menajerlik ücreti veriyorlar. Madem paran yok Novak'a 3 milyon 650 bin Euro'yu nasıl veriyorsunuz' açıklamasıyla hedef aldığı ortaya çıktı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal