Ahmet Ağaoğlu: ''Yusuf Yazıcı Gitti, Hikaye Yarım Kaldı!

Trabzonspor Başkanı, Lille transfer olan Yusuf Yazıcı hakkında sitem dolu açıklamalarda bulundu..

05.08.2019-12:30 - (Son Güncelleme: 05.08.2019-12:39) Ahmet Ağaoğlu: ''Yusuf Yazıcı Gitti, Hikaye Yarım Kaldı!

Fransa'nın Lille takımına transfer olan Yusuf Yazıcı İstanbul'dan ayrılmadan hemen önce basın mensuplarının sorularını samimi bir şekilde yanıtladı..

Hayallerime bir adım daha yaklaştım

Yusuf Yazıcı: "Ayrılırken en güzel şekilde ayrıldım. Taraftarlarıma çok teşekkür ediyorum, beni yalnız bırakmadılar"

Yusuf Yazıcı: "Kulübe para kazandırdığım için de çok mutluyum bu beni gururlu hissettiriyor. Finansal olarak da problemlerimiz var. Bu biraz daha rahatlatacak. Hayallerime bir adım daha yaklaştığım için mutluyum. İnşallah altyapıdaki kardeşlerime de rol model olurum"

Yusuf gitti, hikayemiz yarım kaldı

Ahmet Ağaoğlu: "Yusuf bizim için hikayenin başrol oyuncusuydu. Şu an hikayemiz yarım kaldı. Geçen sene paraya en ihtiyacımızın olduğu dönemde göndermedik. Bizim paraya ihtiyacımız yoktu ancak oyuncumuzun ısrarı, bu transferi bu noktaya getirdi." ifadelerini kullandı.

Yusuf Yazıcı'ya kırgın mısınız? sorusuna..

"Gönlüm el vermese de verilen karara saygı duyuyorum. Biz işin duygusal tarafındayız. Ancak kırgınlık, küslük söz konusu değil. Bu ülkede futbola başlayıp, Avrupa'ya giden en yüksek rakam. Bunu da göz ardı edemeyiz."

Ağaoğlu: "Yusuf, misyonunun bir kısmını tamamladı. Keşke hepsini tamamlasaydı. Ancak şunu açık ve net konuşacağım. Bizim hikayemiz tamamlanana kadar, takımımızdan hiçbir futbolcumuzu göndermeyi düşünmüyoruz."

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal