Ahmet Ağaoğlu: ''Trabzonspor'u Baştan Yarattık''

Trabzonspor başkanı Ahmet Ağaoğlu takımın durumu ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte detaylar..

27.08.2019-10:08 - (Son Güncelleme: 27.08.2019-10:00) Ahmet Ağaoğlu: ''Trabzonspor'u Baştan Yarattık''

Trabzonspor lige bomba gibi başladı. 2 maçta da güzel bir oyun ortaya koyan bordo mavililer bu sezon şampiyon olmak istiyor. Kadro yapılanmasında kilit rol oynayan Trabzonspor Başkanı Ağaoğlu açıklamalarda bulundu.

Her şey dört dörtlük değil

"Tabii ki her şeyin dört dörtlük olmadığını hepimiz çok iyi biliyoruz. Çok uzun bir uğraş, yoğun bir çalışma gerektiriyor ama şunu rahatlıkla söyleyebilirim; ileriye dönük taraftarın ve camianın gurur duyacağı, sahipleneceği, omuzlayacağı Trabzonspor'un yeniden temelleri atıldı. Önümüzde tabii ki çok uzun bir yol var fakat 'rayına oturdu' doğru bir söylem. Evet, rayına oturdu ya da denizci tabiriyle rotaya oturdu ama alınacak daha çok yol var tabii." 

Şampiyon olacağız demek doğru değil

"Zirve mücadelesi vereceğiz demek çok daha doğru bir bakış açısıdır. 'Şampiyon olacağız' dediğiniz zaman camiayı pek gerçekçi olmayan bir noktaya getiriyorsunuz. Çünkü önünüzde 34 haftalık bir maraton var, yoğun mücadeleler var, çetin takımlar var. Herkes aynı mücadeleyi veriyor. Neyin ne olacağını bu kadar erkenden kestirmeniz zaten mümkün değil, falcı olmanız lazım." ifadelerini kullandı.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal