Ahmet Ağaoğlu: 'Trabzonspor Şampiyon Edilsin'

Ahmet Ağaoğlu, liglerin ertelenmesi gerektiği söylemlerine cevap verdi.

16.03.2020-10:16 - (Son Güncelleme: 16.03.2020-10:12) Ahmet Ağaoğlu: 'Trabzonspor Şampiyon Edilsin'
‘Biz şu anda lideriz, lig tescil edilsin, Trabzon şampiyon edilsin. Buna kargalar bile güler. Liglere ara verilirse, seyircisiz oynanırsa 1 ay sonra boşanma davalarına bakacak hakim de bulamayız ülkede.”

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Süper Lig’in 26. hafta karşılaşmalarında Medipol Başakşehir ile 1-1 berabere biten karşılaşmanın sonrasında açıklamalarda bulunurken, muhabirlerin karşısına maske ile çıktı. Ağaoğlu, coronavirüs hakkında “Bana sorarsanız, biz şu anda lideriz, lig tescil edilsin, Trabzon şampiyon edilsin. Buna kargalar bile güler. Liglere bu kadar fazla ara verilirse, seyircisiz oynanırsa 1 ay sonra boşanma davalarına bakacak hakim de bulamayız. İnsanların stresini attığı, meşgul olduğu bir olgu Türkiye’de futbol” sözlerini söyledi.

"Bariz Verilmeyen Penaltımız Var"

Ahmet Ağaoğlu şu sözler ile konuşmasını sürdürdü: “İlk yarı bariz bir penaltı pozisyonu var. Gaziantep’te sayılmayan gol, burada verilmeyen, VAR’a bile gidilmeyen bir penaltı. Bunları konuşmaya hala devam ediyorsak demek ki hala bir şeyler sıkıntılı. En önemli faktör maçı seyircisiz oynamamız. Seyircisiz oyundan ciddi şekilde en fazla etkilenen bizim sahamızdaki tek ciddi maçımızdı. Seyirci desteğiyle hafta içerisinde 41 bin taraftar istemiştik. Başakşehir açısından baktığımız zaman onlar açısından herhangi bir sıkıntı yok. Motivasyon anlamında biz biraz sıkıntı yaşadık.”

"Ertelenmeyi İsteyenler Kimler, Onlara Bakmak Lazım."

“BURADA samimi ve dürüst olmak lazım. Ertelenmeyi isteyenler kimler, onlara bakmak lazım. Bugüne kadar insan sağlığında bu kadar hassas değildik de şuradaki 14 saat içerisinde mi bu kadar hassas olmaya başladık. Bu tür kararları devlet verir. Verilen karar da bir devlet kararı. Bakanlar kurulunda ve onun arkasında çok ciddi ve sıkı çalışma neticesinde alınmış bir karar. Devlet bir karar aldığı zaman, devlet bir karar verdiği zaman bireyler olarak bize o karar uymak, o karara saygı duymak ve dahası yardımcı olmak düşer. Bundan sonra kalkıp o kararı farklı yerlere çekip şöyle olsaydı, böyle olurdu.”
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal