Ahmet Ağaoğlu: ''Paramız Bitti, Transfer Yok''

Trabzonspor Kulüp Başkanı Ahmet Ağaoğlu, transfer çalışmalarına yönelik, "Alınan sonuçlara baktığınızda bu takımın transfere ihtiyacı var deniyorsa, yok, paramızı bitti. Transfer falan yok" dedi.

26.08.2019-14:14 - (Son Güncelleme: 26.08.2019-14:09) Ahmet Ağaoğlu: ''Paramız Bitti, Transfer Yok''

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu bordo mavili taraftarlara yönelik mesajlarda bulundu. Açık sözlülükle paralarının bittiğini söyleyen Ağaoğlu, transfer dönemini kapattıklarını dilegetirdi.

"TRANSFER YOK, PARAMIZ BİTTİ"

Ağaoğlu, bir basın mensubunun 'transfer kapandı mı' yönündeki soruya ise, "Transfer mi var? Beklentiler bir tarafta durmalı artık. Bu Trabzonspor kulübü, takıma katkı yapacağına inandığımız oyuncuların transferini zaten yaptık. Sürekli bir transfer beklentisi içerisinde bu takımı yabancıya mı çevireceğiz? Diğer bazı takımların yaptığı gibi. Biz bu şekilde yolumuza devam edeceğiz. 20 maçtır yenilmeyen bir takım var ve halen transfer beklentisi. 6 numara istiyorlarsa 8'den 2'yi çıkartırız olur 6. 52 tane futbolcusu olan bir takımdan bahsediyoruz. Burada seyirci ve camia desteği her şeyin önünde." ifadelerini kullandı.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal