Ahmet Ağaoğlu: 'Başımız Dik, Alnımız Açık! Mücadelemizi Sahada Vereceğiz'

Trazonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu Aytemiz Alanyaspor karşılaşması sonrasında yaşanan olaylarla alakalı açıklamalarda bulundu.

24.06.2020-09:01 - (Son Güncelleme: 24.06.2020-08:59) Ahmet Ağaoğlu: 'Başımız Dik, Alnımız Açık! Mücadelemizi Sahada Vereceğiz'

Alanyaspor karşılaşmasının son düdüğü ile beraber sahada gerçekleşen olaylar gündemde geniş yer kaplamıştı. Olayın baş aktörlerinden biri olan Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, yaşanan o anlar hakkında konuştu. İlk dakikadan itibaren sözlü tacize uğradıklarını aktaran Karadeniz ekibinin başkanı, "Bize sürekli 'Şampiyon mu olacaksınız, kupayı mı alacaksınız?' dediler. Gelseler bunu kupada söyleseler anlarım. Kupada rakibiz. Ligde rakip bile değiliz ki, ne için kim için bu tacizler! " ifadelerini kullandı.

'DUYURMAK İÇİN BAĞIRDILAR'

İçeri doğru girerken kendilerine edilen küfürler sonrasında sinir krizi yaşadıklarını belirten Ağaoğlu, "İki metre daha yürüsek içeri gireceğiz, o küfrü de duymayacağız. Duyurmak için bağırdılar. Gözümüzün içine baka baka küfür ediyorlar. Hepsinden daha kötüsü iftira. Ne alkolü! Anamızın ak sütünden başka bir şey içmiş değiliz. Alanya'da hemen test yaptırmak istedik, polis güçleri yapamayacaklarını söyledi. Trabzon'a inince yaptırdık, 0.00 çıktı. Başımız dik, alnımız açık. İki kupa için de mücadelemizi saha içinde vereceğiz. Kimsenin şüphesi olmasın" şeklinde konuştu.

TRABZON'DA ALKOL TEST YAPTIRDI

Başkan Ahmet Ağaoğlu, Trabzon'a gelir gelmez alkol testi yaptırdı. Ağaoğlu’nun test sonucu 0.00 promil olunca alkol kullanmadığı ortaya çıktı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal