Ahmed Musa Kimdir? Ahmed Musa Galatasaray’da

Galatasaray’ın anlaşmaya vardığı iddia edilen Ahmed Musa kimdir? Ahmed Musa hakkında merak ettikleriniz haberimizin detaylarında…

19.06.2018-14:59 - (Son Güncelleme: 19.06.2018-15:01) Ahmed Musa Kimdir? Ahmed Musa Galatasaray’da
Forvet arayışlarını sürdüren Galatasaray’ın Nijeryalı golcü Ahmed Musa ile anlaştığı öne sürüldü.

Yeni sezonda Bafetimbi Gomis’in yanına bir forvet transfer etmek isteyen Galatasaray’da rota Nijerya Milli Takımı ile Rusya’da düzenlenen Dünya Kupası’nda bulunan Ahmed Musa’ya çevrildi.

Yıldız forvetin menajerliğini yapan William D'avila oyuncusu hakkında önemli açıklamalarda bulundu. D’avila yaptığı açıklamada "Badou N'Diaye ile beraber Ahmed Musa'nın da temsilciliğini ben üstleniyorum. Galatasaray ile transfer konusunda görüşme halindeyiz. Galatasaray onu kadrosuna katmak istiyor. Transfer mümkün. Galatasaray üst düzey bir takım ve Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek. Musa’nın transferi konusunda ağırlıklı olarak satın alma opsiyonlu kiralama seçeneği üzerinde duruyoruz. Kendisine bir kaç takımdan daha teklif var ancak Galatasaray'a gelmeye sıcak bakıyor. En kısa zamanda kararını verecek. Şu anda Galatasaray'a transfer ihtimalinin yüzde 50 olduğunu söyleyebiliriz" ifadelerini kullandı.

AHMED MUSA KİMDİR?

14 Ekim 1992’de Nijerya’da dünyaya gelen Ahmed Musa İngiltere Premier Lig ekiplerinden Leicester City’de forma giymektedir.

2010-2011 sezonunda ülkesinin Kano Pillars takımından Hollanda Ligi ekiplerinden Venlo’ya transfer olan forvet, 2011-2012 sezonunda 5 milyon euro karşılığında adını tüm Avrupa’ya duyuracağı CSKA Moskova’nın yolunu tuttu. Rus ekibiyle gösterdiği başarılı performansın ardından 2016-2017 sezonu başında 19 milyon 500 bin euro karşılığında İngiltere’nin Leicester City takımına transfer oldu.

İngiliz ekibinde beklentilerin altında bir performans sergileyen Nijeryalı oyuncu geçtiğimiz sezonun devre arasında kiralık olarak eski takımı CSKA Moskova’ya geri döndü. 25 yaşındaki yıldız Rusya Ligi’nde çıktığı 10 karşılaşmada 6 gol 3 asistlik bir performans ortaya koydu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal