Ahmed Musa Galatasaray Taraftarını Heyecanlandırdı!

Galatasaray’ın bir süredir kadrosuna katmak için girişimlerde bulunduğu Ahmed Musa sarı kırmızılı taraftarları heyecanlandıran bir paylaşımda bulundu.

20.06.2018-11:12 - (Son Güncelleme: 20.06.2018-11:07) Ahmed Musa Galatasaray Taraftarını Heyecanlandırdı!

Sarı kırmızılı ekibin yeni sezonda renklerine bağlamak istediği Liecester City’nin Nijeryalı yıldızı Ahmed Musa’nın, sosyal medya hesabı üzerinden sarı kırmızılı taraftarlarla iletişime geçmesi büyük heyecana sebep oldu.

Gelecek sezon kadroda Bafetimbi Gomis'in yanına bir forvet daha transfer etmek isteyen golcü Galatasaray’da listenin ilk sırasında Nijeryalı yıldız Ahmed Musa yer alıyor.

Nijerya ile Dünya Kupası’nda boy gösteren yıldız futbolcunun, sosyal medya hesabı üzerinden sarı kırmızılı taraftarlarla iletişim kurması taraftarlarda heyecan yarattı. Sosyal medya hesabında prensesim notuyla kızının fotoğrafını paylaşan Ahmed Musa, sarı kırmızılı bir taraftarın kızının üzerine Galatasaray formasını yerleştirdiği fotoğrafı paylaştı. Pek çok taraftar tarafından 'Galatasaray'a gel' şeklinde yorumlar yapılan Ahmed Musa'nın bu yorumları beğenmesi de sarı kırmızılı taraftarlarda büyük mutluluk yarattı.

Nijerya ile Dünya Kupası'nda mücadele veren forvet, Hırvatistan maçında 30 dakika forma giydi.

Bonservisi Liecester City'de bulunan yıldız oyuncu, geçtiğimiz sezonun ikinci yarısını Rus ekibi CSKA Moskova'da geçirdi. 

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal