Ahmed Kutucu Türkiye Ve Hedefleri Hakkında Açıklama Yaptı!

Schalke 04 ve A Milli Takımımızın genç yıldızı Ahmed Kutucu, beIn Sports'a özel açıklamalarda bulundu. Ahmed Kutucu, A milli Takımdaki ve kulüp futbol hayatındaki planlarından konuştu.

03.01.2020-09:28 - (Son Güncelleme: 03.01.2020-09:21) Ahmed Kutucu Türkiye Ve Hedefleri Hakkında Açıklama Yaptı!

Schalke 04 ve A Milli Takımımızda top koşturan Ahmed Kutucu, beIn Sports'a röportaj verdi. Konuşmasında Türkiye A Milli Futbol Takımı ve gelecekte oynayacağı kulüplerden bahseden Ahmet Kutucu'nun açıklamaları şöyle:

"Almanya'da bir yerlere gittiğimde benimle fotoğraf çekilmek istiyorlar. Başka insanları mutlu etmek benim de hoşuma gidiyor.

Suat, Almanya'yı tercih etti. Ben onun Türkiye Milli Takımı'nda oynamasını isterdim ama onun kararı. Saygı duyuyorum. Herkesin de saygı duymasını isterim.

Kariyerlerimiz nerede devam edecek bilemeyiz. Hedefim birkaç yıl sonra Premier Lig'de oynamak. Benim için Premier Lig çok güzel bir lig. Çok fazla maç oynuyorlar ve ben böyle şeyleri seviyorum. İnşallah birkaç sene sonra Premier Lig'de oynarım. Sert bir oyuncuyum. Premier Lig'de çok büyük kulüpler var. İnşallah bana da nasip olur.

Mesut Özil ile hiç görüşemedik. O iyi bir ağabey. Onun birçok maçını izledim. Süper bir oyuncu. Asistleri mükemmel.

Cenk ağabeyle hiç tanışamadım. O iyi bir forvet. Farklı pozisyonlarda da oynayabiliyor. Şenol Güneş bana Milli Takım'da oynama şansını verdiği için çok mutluyum. Andorra maçında çok duygulandım.

Türkiye Ligi'nde oynamayı şu ana kadar düşünmedim. Gelecek zamanda neler olacağını bilemezsin. Süper Lig'i takip ediyorum. Nasip neyse o olsun. Ümit Milli Takım'dan birçok oyuncu Türkiye Ligi'nde oynuyor. Türkiye'deki büyük maçları izliyoruz.

En çok beğendiğim oyuncu Fenomen Ronaldo. Şutlarını çok beğeniyordum. İnşallah Şampiyonlar Ligi finalinde oynayabilirim. Kafamda çok fazla golüm yok. Daha çok şutlarımla goller atıyorum.

Ozan Kabak çok efendi bir çocuk. İlk zamanlar beni arayıp Schalke'yi sordu. Pozitif şeyler söyledim. Yine onunla oynamak güzel. Ozan idmanlarda da sert bir oyuncu. Potansiyeli var ve inşallah devamı gelir. Çok iyi çalışıyor. U19'da oynarken beni Hamit Altıntop'a benzetiyorlardı."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal