Ağaoğlu'ndan Ünal Karaman Ve Obi Mikel Açıklaması!

Trabzonspor Kulübü'nün Başkanı Ahmet Ağaoğlu basın mensuplarının Ünal Karaman'ın gidişi hakkında sorduğu soruları yanıtladı.

26.03.2020-10:42 - (Son Güncelleme: 26.03.2020-10:36) Ağaoğlu'ndan Ünal Karaman Ve Obi Mikel Açıklaması!

Ahmet Ağaoğlu'nun yaptığı soru cevap şu şekilde:

'Ünal Karaman’ın ayrılmasından sonra Hüseyin Çimşir’i getirdiniz. Çimşir dışında B planınız var mıydı?'

"Ünal hoca o kadar ani ayrıldı ki, plan olması mümkün değildi. Kritik bir süreçti, o sırada bir arayışın içine giremezdik. Hüseyin Çimşir’i seçerken şuna dikkat ettik; kurduğumuz yapının sağlam olması gerekiyordu. Baklanın birisi koptuğu zaman dişlinin dönmeye devam etmesi lazım. Şu an Trabzon’un sportif tarafına baktığınız zaman kişiye bağımlılıktan uzak bir yapıya sahip olduğunu görürsünüz."

"6 Milyon Euro Verdiler Yollamadık".

'Nwakaeme’ye sezon başında Çin’den ciddi bir teklif geldiğini biliyoruz. Buna rağmen oyuncuyu takımda nasıl tuttunuz?'

"Menajerlerinin onu Çin’e gönderme düşüncesi vardı. Ciddi bir bonservis parası karşılığında gönderebilirdik de ama bunu yapmadık. Teklif ne kadardı? Bonservis için 6 milyon Euro teklif ettiler, kabul etmedik. Oyuncunun maaşında kulübün imkanları doğrultusunda iyileştirme yaptık ve kalmasını sağladık."

STURRIDGE VE OBI MIKEL YANITI

'Sturridge mi yoksa Obi Mikel’in mi ayrılmaları sizi daha çok üzdü?'

"Trabzonspor’da her oyuncunun ayrılışı beni üzer. Ben Obi Mikel’in devam etmesini isterdim, Sturridge’den de farklı bir performans beklerdim. Sturridge’in ayrılmasından ziyade beklediğimiz performansı ortaya koyamaması beni üzdü. Ortama da pek ayak uyduramadı."

"KORONAVİRÜS KONUSUNDA TECRÜBELİ DEĞİLİZ"

"Koronavirüs konusunda hiçbirimiz tecrübe sahibi değiliz. İnsanların ne şekilde reaksiyon göstereceğini bilemiyorsunuz. Zaten tarihe baktığınız zaman bu tür vakaların 100 yılda bir yaşandığını görürsünüz. O da geldi bizi buldu! Obi’nin gitmek istemesindeki en önemli faktörlerden biri, ailesinin Londra’da yaşaması."

TRANSFERDEKİ BAŞARI SIRRI

'Transferdeki başarınızın sırrı nedir?'

"Trabzon’da transfer bütün birimlerin ortak çalışması ile yürüyor. Biz transferde İngiltere’yi takip ediyoruz. Premier Lig’den düşen takımlar çok ciddi gelir kaybına uğradıkları için, yüksek para ödedikleri oyuncuları kiralayıp maaşlarından kurtulmak istiyorlar. Bu da bizim gibi kulüpler için avantaj. Ücretin bir bölümünü onlar karşılıyor. Ekuban’da böyle oldu. İlk kiraladığımızda 700 bin Euro’nun yarısını Leeds United verdi."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal