Ağaoğlu: 'Kim Olduğumuzu ve Gücümüzü Biliyoruz'

Hem Süper Lig'de hem de Ziraat Türkiye Kupası'nda şampiyonluğa ulaşan Trabzonspor'da Başkan Ahmet Ağaoğlu açıklamalar yaptı.

20.06.2020-13:36 - (Son Güncelleme: 20.06.2020-13:34) Ağaoğlu: 'Kim Olduğumuzu ve Gücümüzü Biliyoruz'

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu açıklamalarda bulundu. Ağaoğlu, "Biz başkasının kümesinde ömür tüketenlerden değiliz. Hayal etmeye ve hayal uğruna ter dökmeye devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Son zamanlarda gerçekleşen değişimin bir meyvesi olarak şu andaki yerlerinde olduklarını aktaran Başkan Ahmet Ağaoğlu, "Trabzonspor'un başarısız olduğu dönemlere yakından bakarsanız, detaylı incelerseniz kendi gerçekliğinden uzaklaşmış bir Trabzonspor bulursunuz. İşte bu nedenle ben son yıllarda yaşanan olumlu değişimi 'kendini bulmak' olarak tanımlıyorum. Şu anda teknik heyet kadromuz ve futbolcularımız çok güçlü bir inancın emekçisi. Bulunduğumuz konumdaki en büyük alkışı onlar hak ediyor" şeklinde konuştu.

'HEDEFE YAKLAŞTIKÇA COŞKUMUZ DAHA DA ARTIYOR'

Başkan Ahmet Ağaoğlu, sezonu 2+1 kupa (Süper Lig, Türkiye Kupası ve Süper Kupa) ile sonlandıracak güce ve en önemlisi inanca sahip olduklarını da söyleyerek, "Özlü bir sözde, 'Sonunda hayal kırıklığı yaşayacağın bir hayalin peşinden gitme' denmişti. Biz başkasının kümesinde ömür tüketenlerden değiliz. Ne olduğumuzu, kim olduğumuzu çok iyi biliyoruz. Bu nedenle hayal etmeye ve o hayal uğruna ter dökmeye devam ediyoruz. Şimdi o hayallerimize ulaşmaya birer birer yaklaşırken inancımız, coşkumuz ve heyecanımız da artıyor" değerlendirmesinde bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal