AEK Cimbom’a Teşekkür Etti!

Yunanistan Süper Ligi ekiplerinden AEK, hazırlık maçında sahasında Galatasaray’ı konuk etti ve mücadeleden 3-2 galip ayrıldı. Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan AEK Teknik Direktörü Marinos Ouzounidis, Galatasaray gibi büyük bir ekibe karşı kazanabileceklerini göstermenin önemli olduğunu belirtti.

01.08.2018-09:30 - (Son Güncelleme: 01.08.2018-09:28) AEK Cimbom’a Teşekkür Etti!

AEK Teknik Direktörü Ouzounidis, Galatasaray'ı 3-2 mağlup ettikleri hazırlık maçı sonrasında Atina Olimpiyat Stadı'nda basın mensuplarına konuştu.

Karşılaşmayı 3-2 galip tamamladıklarını vurgulayan Ouzounidis, "Bir hazırlık maçıydı. Kazandık, ama kazanmak önemli değildi. Esas önemli olan Galatasaray gibi büyük bir kulübe karşı galip gelebileceğimizi göstermekti." şeklinde konuştu.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde önümüzdeki hafta ön eleme turunda karşılaşacakları takıma ilişkin konuşan Ouzounidis, "Rosenborg ya da Celtic ekiplerinden biriyle rakip olacağız. İki takım için de hazırız. Bu haftayı da umarım problem yaşamadan geçirerek hazır bir biçimde ilk resmi maçımızı oynayacağız." dedi.

GALATASARAY’A TEŞEKKÜR

Galatasaraylı oyuncuların Atina yakınlarında 90'dan fazla kişinin ölümüyle sonuçlanan yangın felaketine ilişkin Yunanca "Komşu yanınızda" ve Türkçe "Geçmiş olsun Komşu" yazılı tişörtlerle sahaya çıkmasına AEK Kulübünden teşekkür geldi.

Yunan ekibinin resmi sosyal medya hesaplarından, Türkçe, Yunanca ve İngilizce olarak "Teşekkürler Komşu" ifadeleri kullanıldı.



Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal