Adnan Polat'tan Flaş Açıklamalar; Arda İçin Üzülüyorum

Galatasaray'ın eski başkanı Adnan Polat TRT Spor'da yayınlanan Ajans Saati programına katıldı, gündeme dair son değerlendirmelerde bulundu

19.10.2018-20:46 - (Son Güncelleme: 19.10.2018-20:37) Adnan Polat'tan Flaş Açıklamalar; Arda İçin Üzülüyorum

TRT Spor'a konuşan Adnan Polat, "Mustafa Cengiz'e teşekkür ediyorum. Galatasaray'a hizmet etmeye her zaman hazırım. Galatasaray'a olan kırgınlığım geçti ama başkan olmayı düşünmüyorum. Mevcut durumda Galatasaray'ın bu borcun altından kalkması çok zor. Fatih Terim ile çalışmayı geçmiş dönemde istemiştim ancak şu anda o düşüncede değilim." açıklamasını yaptı.

Arda Turan hakkında da yorum yapan Polat, "Benim dönemimde en memnun olduğum futbolcu Arda Turan'dı. Arda Turan'ın yaşadıklarını gördükçe üzülüyorum." dedi.

Adnan Polat Açıklamalarını şu şekilde sürdürdü;

FFP' sıkıntısını kendi içinde halletmeli... Ben Galatasaray'ı bıraktığımda kulübün banka borcu 110 milyon dolardı. 228 milyon dolar borçla aldım ve 328 milyon dolar borçla bıraktım. Ancak stat yapımı ve hacizler gibi ödemelerin tamamını yaptık."

"Bizim o dönem planlamamızda 2013 yılında Galatasaray'ın borcu sıfıra iniyordu. Şu anki yönetim 7 senelik harcamalardan dolayı sıkıntıda!"

"Mustafa Cengiz'e teşekkür ediyorum. Galatasaray'a hizmet etmeye her zaman hazırım."

"Mevcut durumda Galatasaray'ın bu borcun altından kalkması çok zor."

"Fatih Terim ile çalışmayı geçmiş dönemde istemiştim ancak şu anda o düşüncede değilim."

"Altyapıdan genç oyuncular yetiştirilmesi lazım."

"Kulüpler kendi kendini koruyan bir mekanizmaya geçmeli. Yabancı oyuncuların gelişinde belirli kurallar olması lazım. Kulüplerin altyapıya ağırlık vermesi mecbur kılınmalı''.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal