Adnan Polat: ''Mustafa Cengiz Tam Gaz Yoluna Devam Etmeli''

Sarı-kırmızılı kulübün en eski ikinci okulu olan Galatasaray Nusaybin Futbol Okulu'nun öğrencileri, eski başkanlardan Adnan Polat'ı İstanbul'daki ofisinde ziyaret etti.

05.09.2019-14:00 - (Son Güncelleme: 05.09.2019-13:57) Adnan Polat: ''Mustafa Cengiz Tam Gaz Yoluna Devam Etmeli''

Sarı-kırmızılı kulübün en eski ikinci okulu olan Galatasaray Nusaybin Futbol Okulu'nun öğrencileri, eski başkanlardan Adnan Polat'ı İstanbul'daki ofisinde ziyaret etti. Polat'a, Mardin'in Nusaybin ilçesinde başkanlığı döneminde açılışını gerçekleştirdiği futbol okulunun öğrencileri çiçek takdim etti. Adnan Polat ve sarı-kırmızılı forma giyen öğrenciler, Galatasaray ve okul hakkında sohbet etti. Polat, ziyarette kulüp gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu.

MUSTAFA CENGİZ'İN YAPTIĞINI DOĞRU BULUYORUM

Galatasaray Kulübü'nün eski başkanlarından Adnan Polat, mevcut Başkan Mustafa Cengiz ile yönetiminin ikinci döneminde idari yönden ibra edilmemesi ve ardından yaşananlarla ilgili, "Bu ilk defa benim dönemimde oldu. Bence Galatasaray'ı yoran, yıpratan, başkanlık makamına ağırlığını kaybettiren gereksiz bir hareketti. Nitekim yasal yollarla usulsüz idari ibrasızlığı yok kabul eden bir karar çıktı. Ben seçim kararı aldım çünkü Galatasaray tarihinde görülmemiş bir kötü bir hareket oldu. Girmedim seçimlere. Sonra mahkemeye gittim. Çünkü bu yapılan çok yakışıksızdı. Bunu bir yol haline getirmemelerini temenni etmiştim. Galatasaray'da bunu maalesef kullanmak isteyenler var. Ben, Mustafa Cengiz başkanın yaptığını doğru buluyorum" dedi.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal