Adis Jahovic: Sivasspor Türkiye'nin En İyi Futbol Oynayan Takımı

Malatyaspor'un Makedon golcüsü Adis Jahovic, futbol Türkiye'de her geçen sene daha çok gelişme gösterdiğini ve Süper Lig'in kalitesi arttığını ifade etti.

27.12.2019-14:16 - (Son Güncelleme: 27.12.2019-14:10) Adis Jahovic: Sivasspor Türkiye'nin En İyi Futbol Oynayan Takımı

Malatyaspor’un sezon öncesi Konyaspor'dan transfer ettiği 32 yaşındaki Makedon futbolcu, SüperLig’de geride kalan 16 haftada da sahaya çıkarken, rakip takımlara 10 gol kaydetti.
Sergilediği performans ile dikkatleri üstüne çeken ve gol krallığında zirve savaşı veren Adis Jahovic, sarı-siyahlı ekibin performansını, ligin kalitesi, kendisini çok zorlayan defans oyuncuları ve hedefleri ile ilişkin AA muhabirine açıklamalarda bulundu.

Adis Jahovic, iyi bir kadroya sahip olduklarını söyleyerek, ligde oldukları sıradan daha üste yükselmek için ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını kaydetti.
Geride kalan yıllarda Göztepe ve Konyaspor'da oynayan Makedon golcü, Süper Lig'in kalitesini beğendiğini ve zevkli bir mücadele verildiğini söyledi.

"Avrupa Ligleri ile Aramızda Fark Yok

"Türkiye'deki futbol kalitesi her geçen yıl büyük gelişim gösteriyor." diyen Jahovic, şu şekilde konuştu:

"Süper Lig bu sezon herkesin herkesi yenebileceği bir lig haline geldi. Bu da kalitenin arttığını gösteriyor. Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi'nde takımların başarısız olmasını buna bağlamamak gerekir. Şu anda Avrupa ile farkımız yok. Avrupa Ligi'nde oynadığımız maçları biraz düzelttiğimiz zaman bence hiçbir fark kalmayacak."
Başarılı forvet Jahovic, ligde "Dört büyükler" olarak bilinen Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'un haricinde Anadolu ekiplerinin de zirve yarışı verdiğini söyleyerek, "Neden olmasın çünkü 2-3 takımın şampiyon olabilecek kalitesi var. Öncelikle de Demir Grup Sivasspor. Şu an belki de lider olduğu için konuşuyorum, Türkiye'nin en iyi futbol oynayan takımı. Onun için neden olmasın." Değerlendirmelerinde bulundu

"Marcao ve Luyindama’ya Karşı Oynamak Zor"

Süper Lig'de kaliteli oyuncuların olduğunu ifade eden Jahovic, şunları söyledi:

"Ligde oynayan bütün isimler kaliteli ama benim açımdan forvet oyuncusunun sevmediği tarzda futbolcular var. Galatasaray'da Marcao ve Christian Luyindama, çünkü onlar çok yakın, temaslı ve biraz da vurarak oynuyor. Onun için onlarla oynamak hakikaten zor."

 

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal