Adil Gevrek Duyurdu: 'Jody Lukoki ile Ön Protokol İmzaladık'

Btc Turk Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, Ludogorets Razgrad'de top koşturan Jody Lukoki ile ön protokol imzaladıklarını duyurdu.

27.06.2020-10:29 - (Son Güncelleme: 27.06.2020-10:27) Adil Gevrek Duyurdu: 'Jody Lukoki ile Ön Protokol İmzaladık'

Btc Turk Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek'ten flaş transfer açıklaması geldi. Jody Lukoki ile ön prokol yaptıklarını söyleyen Başkan Gevrek, "Jody Lukoki ile ön protokol imzaladık. Lukoki ile anlaşma sağladık. Thievy Bifouma ve Gökhan Töre'ye Beşiktaş'tan gelen teklif yok. Fakat Bifouma'ya yurt dışından gelen teklif var. Amacımız şu anda ligde kalmak, maçlarımıza konsantre olduk." ifadelerini kullandı.

'FENERBAHÇE MAÇINDAN PUAN VE PUANLARLA DÖNECEĞİZ'

Canlı yayına misafir olan Adil Gevrek, "Sezonun ilk yarısını 24 puanla tamamladık. Fakat ikinci yarıda işler istediğimiz gibi gitmedi. Geçtiğimiz hafta Göztepe karşısında kritik bir galibiyet aldık ve kötü gidişe son verdik. Bu hafta rakibimiz Fenerbahçe. Fenerbahçe iyi bir takım, Fenerbahçe maçından puan ve puanlarla döneceğiz." şeklinde konuştu.

'İNDİRİM YAPILIRSA BU KULÜPLER İÇİN ÇOK ZOR OLACAKTIR'

Yayıncı şirketin kesinti istediğini aktaran Gevrek, "Yayıncı kuruluş %30'luk indirim talep etti. Yayıncı kuruluşun bu tavrını ben doğru bulmuyorum. TFF Başkanı Nihat Özdemir ve Kulüpler Birliği Başkanı Mehmet Sepil konuyla ilgili yayıncı kuruluşla görüşüyor. Yayıncı kuruluşla sözleşmemiz 2 yıl daha var. İndirim yapılırsa bu kulüpler için çok zor olacaktır." değerlendirmesi yaptı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal