Adil Gevrek: Beşiktaş Yönetiminin Yaptığı Doğru Değil

Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, Guilherme'nin Beşiktaş ile anlaştığı gibi haberlerinin üzerine açıklamalarda bulundu.

11.01.2020-09:43 - (Son Güncelleme: 11.01.2020-09:40) Adil Gevrek: Beşiktaş Yönetiminin Yaptığı Doğru Değil
Sezonun ikinci devresi için transfer girişimlerine başlayan Beşiktaş’ın Malatyaspor’un yıldız futbolcusu Guilherme ile anlaştığı iddiaları gündeme oturdu.

Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, Guilherme'nin Beşiktaş ile anlaştığı gibi haberlerinin üzerine açıklamalarda bulundu.

Başkan Gevrek TRT Spor'da katıldığı canlı yayında Guilherme ile Beşiktaş ile görüştüklerinden bilgileri olduğunu söyleyen, kendilerinde kiralık olarak oynayan sambacı yıldız Guilherme'nin Beşiktaş ile anlaşmalarında hukuk anlamında bir yanlış olmadığını ama siyah beyazlı yönetiminden kendilerini kimsenin aramadıklarını ifade etti.

BAŞKAN ADİL GEVREK’İN AÇIKLAMALARI ŞÖYLE:

"Guilherme konusunda bizimle görüşen kimse olmadı. Beşiktaş tarafı Guilherme ile görüşüyormuş, bizle görüşmeden oyuncunun kendisiyle görüşülmesini etik bulmuyorum."

"Biz 2 yıl kiralamıştık. Menajerlerle yaptığımız anlaşma var. Bizi mutlaka aramaları lazımdı. Menajerler de bizi arayacaklarını söylediler ama aramadılar."

"Hukuken bizle görüşmeden Benevento kulübü ile anlaşarak Guilherme'yi alabilir Beşiktaş. Bizim takıldığımız konu etik olarak Beşiktaş kulübünün bizi aramaması."

"Kulübümüzün avukatı buna bakacaktır. Biz Guilherme'ye büyük takımlarda ilgi olması halinde kolaylık yapacağımıza dair söz vermiştik. Görüşmesine de izin vermiştik. Hukuken olur olmaz o önemli değil, bizim takıldığımız konu bu şekilde konunun doğru olmadığı." açıklamalarında bulundu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal