Adem Ljajic’e Milli Görev!

Beşiktaş'ın Sırp orta saha oyuncusu Adem Ljajic, ülkesinin UEFA Uluslar Ligi'nde Karadağ ve Litvanya ile oynayacağı karşılaşmaların aday kadrosuna çağrıldı.

06.11.2018-14:13 - (Son Güncelleme: 06.11.2018-14:09) Adem Ljajic’e Milli Görev!

Beşiktaş’ın bu sezon Torino’dan kadrosuna kattığı Adem Ljajic, Sırbistan’ın UEFA Uluslar Ligi’nde oynayacağı Karadağ ve Litvanya karşılaşmalarının aday kadrosuna davet edildi.

Sırbistan A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Mladen Krstajic, düzenlediği basın toplantısında UEFA Uluslar C Ligi 4. Grup'ta Karadağ ve Litvanya ile oynayacağı karşılaşmaların 26 kişilik aday kadrosunu duyurdu.

Grupta oynadığı 4 karşılaşmada topladığı 8 puanla zirvede yer alan Sırbistan'ın aday kadrosu şu şekilde:

Kaleci: Marko Dmitrovic (Eibar), Predrag Rajkovic (Maccabi Tel-Aviv), Aleksandar Jovanovic (Huesca)

Defans: Antonio Rukavina (Astana), Uros Spajic (Krasnodar), Nemanja R. Miletic (Partizan), Nikola Milenkovic (Fiorentina), Jagos Vukovic (Olympiacos), Milos Veljkovic (Werder Bremen), Aleksandar Kolarov (Roma), Milan Rodic (Kızılyıldız)

Orta saha: Nemanja Matic (Manchester United), Nemanja Maksimovic (Getafe), Sasa Lukic (Torino), Sergej Milinkovic-Savic (Lazio), Ljubomir Fejsa (Benfica), Branko Jovicic (Kızılyıldız), Dusan Tadic (Ajax), Filip Kostic (Eintracht Frankfurt), Adem Ljajic (Beşiktaş), Andrija Zivkovic (Benfica), Mijat Gacinovic (Eintracht Frankfurt), Nemanja Radonjic (Marsilya)

Forvet: Aleksandar Mitrovic (Fulham), Aleksandar Prijovic (PAOK), Luka Jovic (Eintracht Frankfurt)

Her iki maçı da kendi sahasında oynayacak olan Sırbistan, 17 Kasım'da Karadağ, 20 Kasım'da ise Litvanya ile karşılaşacak.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal