Adem Ljajic Ülkesine Dönüyor!

Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic Sırbistan dışında bulunan bütün vatandaşlarını ülkeye geri getirme kararı aldı. Beşiktaş’ta onayan Adem Ljajic'in de özel uçakla memleketine dönebilir.

25.03.2020-16:53 - (Son Güncelleme: 25.03.2020-16:50) Adem Ljajic Ülkesine Dönüyor!

Çin'in Wuhan şehrinde başlayan ve oradan tüm dünyaya yayılıp hayatı durma noktasına getiren coronavirüs (covid-19) salgını devamında, Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic, şok bir karara imza attı. Vucic, ülke dışında olan bütün Sırp vatandaşlarını memleketlerine götürmeye karar verdi. Bu olayların ardından ise gözler, Sırp sporculara döndü.

Adem Ljajic, Sırbistan devletinin sınırları dışındaki vatandaşlarını yurda geri getirmek için ayarladığı özel uçakla beraber Sırbistan'a dönecek. Ljajic ve ailesi ile birlikte Türkiye'de yaşayan birçok Sırbistan vatandaşının da bu uçakla beraber Sırbistan'a gideceği belirlendi.

YABANCI FUTBOLCULAR ALARMA GEÇTİ

Adem Ljajic'in Sırbistan'a gidecek olmasından sonra Beşiktaş'ın öteki yabancı oyuncuları da ülkelerine gitmek için planlar yapıyor. Memleketlerine gitmek isteyen yabancı oyuncuların idareye baskı kuracağı iddia ediliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal