Adem Büyük: 'Yeni Malatya'ya Çok İsteyerek Geldim'

Yeni Malatyaspor takımı yeni transferlerini basına tanıttı. Galatasaray'dan giden Adem Büyük gerçekleşen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

11.09.2020-09:24 - (Son Güncelleme: 11.09.2020-09:21) Adem Büyük: 'Yeni Malatya'ya Çok İsteyerek Geldim'

Yeni Malatyaspor Kulübü, yeni yıldızlarını basına ve kamuoyuna tanıttığı bir basın toplantısı yaptı.

Adem Büyük, Murat Akça, Jetmir Topalli, Benjamin Tetteh, Christian Cueva, Fernando Zuqui, Guido Herrera, Zeki Yavru, Eray İşcan ve Doğukan Emeksiz'in Malatya kulübüyle kontrat imzaladığı törende, Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek ve teknik adam Hamza Hamzaoğlu da yer aldı.

İmza töreni öncesinde açıklamalar yapan Adil Gevrek, gelecek sezonun hayırlı olmasını söyleyerek, "Bu statta hep birlikte çok üzüldük. Taraftarımız, camiamız, üzüldü. Bu sene özellikle yaptığımız transferlerde bir daha bu sıkıntıları yaşamamak için çok titiz davrandık. Yeni Malatyaspor büyük bir camiadır. Bu büyük camiaya, aramıza katılan futbolcularımızla inşallah büyük başarılara imza atarız. Daha önce birlikte çok büyük başarılara imza attık. İnşallah bundan sonra da yeni transferlerimizle, mevcut kadromuzla hep birlikte bu sene büyük başarılara imza atacağımıza inanıyoruz. Geçen sene yaşamış olduğumuz sıkıntıları bir daha yaşamamak için titiz davrandık. Transfer sezonu devam ediyor. 2 ya da 3 transfer daha yapacağız. Hocamızla konuştuk, özellikle de stoper bölgesine transfer yapacağız. Onları da en kısa süre içerisinde yaparak bir an önce ailemize katmak istiyoruz. Transfer son güne kadar bitmez. İnşallah hocamız ve futbolcu kardeşlerimizle bu yolda yürüyeceğiz, bu yolda da herkesi yanımızda istiyoruz. Birlikte güçlüyüz. Taraftarlarımız takıma sahip çıksınlar" ifadelerini kullandı.

'BEKLENTİLERİ KARŞILAYACAĞIZ'

Kendisinden beklentilerin farkında olduğunu ifade eden Adil Gevrek, "Fazlasıyla karşılayacağına inanıyorum. Sportif başarı önemli ama ekonomi anlamında da denge önemli. Bir harcama limiti var. Biz de bu sınır içerisinde davranıyoruz. İnşallah o konuyla alakalı da sıkıntı yok. Beklentiyi fazlasıyla karşılayacaklarına inandığımız için bu transferleri yaptık. Biz inanıyoruz, sizde inanın. Bu takım Allahın izniyle çok büyük işler başaracak" şeklinde konuştu.

ADEM BÜYÜK: 'MALATYA'YA ÇOK İSTEYEREK GELDİM'

Galatasaray'dan getirilen Adem Büyük ise şu açıklamayı yaptı: "Buraya çok isteyerek geldim. Başkanımız biliyor, yakın çevrem de çok iyi bilir. Kontratım devam etmesine rağmen buraya geldim. Tabii ayrılık süreci çok kolay olmuyor ama sevdiğim, bildiğim ve hem takım hem de şehir olarak güvendiğim bir yere geldim. (44 numaralı formayla ilgili) Tabii ki böyle bir sorumluluğu almak isterim ama o numara şuanda burada sevdiğim bir kardeşimde. Onu da kırmamak adına, sizi de üzmek istemiyorum ama 44 numara kardeşim Murat Akça'da olduğu için bu talebinizi üzülerek reddetmek zorundayım çünkü takımımızın oyuncusu, daha önce burada da forma giymiş, sevilen bir arkadaşımız. O yüzden bu konuda beni affetmenizi rica ediyorum. Ne siz üzülün ne de biz üzülelim, sadece bizi desteklemeye devam edin. Geçmişte yaşanmış bazı sıkıntılar olmuş olabilir ama bu sıkıntıları tekrar yaşamamak adına taraftar, yönetim, futbolcular, her zaman yaptığımız gibi birlik ve beraberlik içerisinde olmamız gerekiyor.

2 sezon Yeni Malatyaspor'da forma giymiştim. Bu zaman zarfında her zaman ağabey kardeş olduk. Yeri geldi kavga ettik, yeri geldi tartıştık ama sahaya çıktığımız zaman hepimiz kardeşiz. Saha dışında bir problem yaşamıyorsak, hiçbir problem yoktur. Sahada olan sahada kalmalıdır. Oynadığım takımlarda genel prensibim hep bu olmuştur. Evet, kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama herkes için bir ortak payda da buluşacaksak saygı duymak zorundayız. Ben bunu herkesten rica ediyorum. Biz elimizden geleni yapacağız. Savaşımızı, kavgamızı devam ettireceğiz. Geçen seneki oluşan kötü tablodan dolayı sizler kadar bende üzüldüm. Bu sıkıntıları tekrar yaşamamak adına futbolcu kardeşlerim ve ağabeylerimden tek ricamız savaşmak, mücadele etmek olacak."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal