Adebayor: İntihar Etmeyi Düşündüm

Medipol Başakşehir’in yıldız forveti Emmanuel Adebayor, bir dönem yaşadığı problemler nedeniyle intihar etmeyi düşündüğünü açıkladı.

24.04.2018-15:28 - (Son Güncelleme: 24.04.2018-16:00) Adebayor: İntihar Etmeyi Düşündüm

Medipol Başakşehir'in Togolu futbolcusu Emmanuel Adebayor, bir dönem yaşadığı ailevi sorunlardan dolayı intiharı bile düşündüğünü itiraf etti.

2016-2017 sezonunun devre arası transfer döneminde Medipol Başakşehir’e transferinin ardından tekrar eski performansına kavuşan Emmanuel Adebayor, İtalyanın en ünlü gazetelerinden olan La Gazzetta dello Sport’a çok özel açıklamalar yaptı. Togolu yıldız, futbolun dışında özel yaşantısına ve emeklilik planlarına dair samimi itiraflarda bulundu.

Tecrübeli forvet, geçmişte yaşadığı sorunlardan kurtulmayı başardığını ifade ederken, "Ailevi sorunlar yüzünden intiharı bile düşündüm. Hikayem örnek olabilir. İnsanlar, her zaman mutlu olmayı bilmeli." dedi.

Futbol kariyerinde Monaco, Arsenal, Manchester City, Real Madrid gibi Avrupa'nın önemli  takımlarında forma giyme fırsatı bulduğu için şanslı olduğunu belirten golcü oyuncu, "Hikayem devam ediyor. İstanbul'da her şey yolunda. Harika ve iddialı bir kulüpteyim. Futbolumu oynayabiliyorum. Her ne kadar 34 yaşımda olsam da 20 yaşında hissediyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Kariyerinin en iyi dönemini İngiliz ekibi Arsenal'de geçirdiğini vurgulayan Togolu yıldız, 2008 yılında Milan'ın kendisinin transferine çok yaklaştığını açıkladı. Deneyimli golcü, 2009 yılında transfer olduğu Manchester City'de birlikte çalıştığı İtalyan teknik adam Roberto Mancini ile arasının bir türlü düzelmediğini de itiraf etti.

Yıldız oyuncu, futbol hayatı sona erdikten sonra ne yapmak istediği sorusunu da şöyle yanıtladı:

"Kariyerimin sonunda Togo'ya döneceğim. Ülkeme katkıda bulunmak istiyorum. Orada daha fazla okula ihtiyaç var. Afrika muhteşem bir yer ancak hala yapacak çok şey var. Barışı ve sahip olmadığımız olanaklara kavuşmayı hayal ediyorum."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal