'Adanaspor'u Hak Ettiği Yere Getirmek İstiyoruz'

TFF 1. Lig takımı Adanaspor'da toş koşturan Savaş Polat, açıklamalar yaptı.

17.01.2020-16:25 - (Son Güncelleme: 17.01.2020-16:17) 'Adanaspor'u Hak Ettiği Yere Getirmek İstiyoruz'

TFF 1. Lig kulübü Adanaspor'un yeni transferlerinden Savaş Polat, ekibin küme düşme potasında bulunduğunu belirterek şu açıklamaları yaptı:

"Şu anki konumumuz çok kötü. Bu şehre yakışmayacak yerde bulunuyoruz. Elimizden geleni yapıp buradan çıkacağımızı ümit ediyorum." dedi.

"Ligde, bulunduğumuz konum olarak iyi bir durumda değiliz." 

"Ligdeki konumumuz iyi değil ama iyi bir kamp dönemi geçirdik. Çok çalıştık ve hazırlandık. Bizim için ligin ikinci yarısı çok sert geçecek. Bunun da bilincindeyiz. Buna göre mücadele edip Adanaspor'u hak ettiği yere getirmek için elimizden gelenin en iyisini yapmak istiyoruz. Bu ligde yüzde 100 mücadele önemli. Burada kaliteli oyuncular var, bunu biliyoruz. Ligde oynayacak güce ve kaliteye sahibim, burada elimden gelenin en iyisini yapmak istiyorum."

"Şu anda tek hedefimiz Akhisarspor maçını kazanmak"

"Adanaspor için mücadele edip takımımızı bulunduğu konumun dışına çıkartmak istiyoruz. Düşme potasından çıkmamız gerekiyor. Şu anda tek hedefimiz ilk haftaki Akhisarspor maçını kazanmak. Buna odaklandık. Birlik ve beraberlik içerisinde hem taraftar hem camia olarak buna motive olduk. İnşallah başarabiliriz. Taraftarımız bizi hem içeride hem dışarıda desteklesinler. Biz de sahada terimizin son damlasına kadar mücadele edip taraftarımızı mutlu etmek için her şeyi yapmak istiyoruz. Düşme potasındayız. Şu anki konumumuz çok kötü. Bu şehre yakışmayacak yerde bulunuyoruz. Elimizden geleni yapıp buradan çıkacağımızı ümit ediyorum."

"Bir defans oyuncusu olarak görevim tabii ki savunma ama öne gitme özelliğim daha iyi diyebiliriz."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal