Adanaspor'da Hedef Alt Sıralardan Kurtulmak!

TFF 1. Lig Ekiplerinden Adanaspor’un Teknik Direktörü Eyüp Arın, antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

14.02.2020-14:08 - (Son Güncelleme: 14.02.2020-14:04) Adanaspor'da Hedef Alt Sıralardan Kurtulmak!

TFF 1. Lig ekiplerinden Adanaspor’un Teknik Direktörü Eyüp Arın, antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

İşte Eyüp Arın’ın o açıklamaları:

Kaybedilen maçtan sonra ister istemez etkileniliyor. Bu camianın hem taraftarı hem de içinden biriyim. Biz de etkilendik ama nihayetinde profesyonelce bu işe devam edeceğiz. Oyuncularımızın da morali çok bozuk. Çok iyi hazırlanmışlardı ve iyi konsantre olmuşlardı. Bizim iyi hazırlanmamız ve konsantre olmamız ters tepti. Maçın başında gol yememiz oyun planımızı, disiplinimizi bozdu. Futbolun içinde olan şeylerdi. Oyuncularımızla bunları konuştuk.

Toparlanmaya çalıştık ve toparlandık da. Geriye dönmeyeceğiz, arkamıza bakmayacağız ama hatalarımızı unutmadan yarınlara hazırlanacağız. En önemli maç, Büyükşehir Belediye Erzurumspor karşılaşması. Onun hazırlıklarını yapıyoruz. Çok puana ihtiyacımız var. Acil bir şekilde 3-4 hafta galibiyet serisi yapıp, en azından bulunduğumuz konumdan biraz daha yukarılara çıkmak istiyoruz. Alttakilerle puan farkını açmak, üst gruba yaklaşmak istiyoruz.

Taraftarlarımız destek verme konusunda çok enerjik. Onların enerjilerini sahadaki futbolculara olumlu yönde vereceğini düşünüyorum. Hep birlikte daha zor günleri aştık. Bugün bulunduğumuz konumdan da taraftarlarımız ve oyuncularımız sayesinde kurtulacağız

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal