Adanaspor'da 19. Kez 'Nöbetçi Hoca'

TFF 1. Lig takımlarından Adanaspor'da 19. defa ekibin başına getirilen Eyüp Arın, görevimiz zor yolumuz meşakkatli dedi.

05.02.2020-12:47 - (Son Güncelleme: 05.02.2020-12:41) Adanaspor'da 19. Kez 'Nöbetçi Hoca'
Sezona teknik Adam Levent Eriş eşliğinde giriş yapan Adanaspor, beklenen performansın görülmemesinden dolayı 57 yaşındaki teknik direktör ile yollarını ayırmıştı.

Adana Ekibin'de Eriş'in sonrasında ekibin başına getirilen Engin İpekoğlu'nun görevi de kısa sürdü.

İpekoğlu'nun istifasının sonrasında Akdeniz takımında teknik adamlığa camiada "nöbetçi hoca" olarak bilinen Eyüp Arın getirildi.

Kulüpte altyapı, gençlik ve gelişim gibi bir çok görevi üstlenen Arın, 19. defa teknik hocalık koltuğuna oturdu.

Eyüp Arın, AA basın muhabirine verdiği röportajda, senelerdir Adanaspor ekibinde görev yaptığını aktardı.

Yaptığı görevlere koltuk farklılığı olarak baktığını aktaran Arın'ın açıklamaları şu şekilde:

"Keşke bu durumlar olmasa da biz de gelmesek. Şu an bulunduğumuz konumdan kurtulup Adanaspor'u en iyi yere getirmek için büyük çaba sarf edeceğiz. O yüzden bu seferki görevimiz çok daha zor ve meşakkatli."

"Camiamıza, taraftarımıza çok iş düşüyor. Onların oyuncularımıza vereceği destek, onların sahadaki motivasyonunu artıracaktır. Ben de bir Adanaspor taraftarıyım. Adanaspor içinde yetişmiş, Adanaspor sevdasıyla büyümüş, gerçekten onlardan daha fazla Adanasporluyum. Bu kulüpte yetişmiş, bir şeyler edinmiş ve bu kulüp sayesinde Eyüp Arın olmuşsak olmuşuzdur. Biz hep birlikte bu işin üstesinden gelmeye çalışacağız."

"Biz deplasman takımı statüsündeyiz. Taraftarlarımız kendilerine ayrılacak bölümü dolduracak ve takımını destekleyecektir."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal