Adanaspor Ateş Hattından Kurtulamıyor!

Spor yazarı Ömer Necati Albayrak, TFF 1. Lig’in kapanış maçı olan Adanaspor ile Erzurumspor karşılaşmasını değerlendirdi.

18.02.2020-10:14 - (Son Güncelleme: 18.02.2020-10:06) Adanaspor Ateş Hattından Kurtulamıyor!

Spor yazarı Ömer Necati Albayrak, TFF 1. Lig’in kapanış maçı olan Adanaspor ile Erzurumspor karşılaşmasını değerlendirdi.

1. Lig’de haftanın kapanışı Adana’daydı. 4 maçta elde ettiği 8 puanlık çıkışı derbide sona erdirmek zorunda kalan Toros Kaplanı, şampiyonluk kovalayan Büyükşehir Belediye Erzurumspor’u ağırladı. Dadaşlar her ne kadar içeride önüne geleni devirse de dış sahada kilidi açmakta zorlanma sendromunu dün gece de fazlasıyla yaşadı. Defalarca gönderilmesine rağmen her sıkıntılı dönemde ateşten gömleği giymekten kaçınmayan Eyüp Arın’ın toparladığı Adana savunması yine işbaşındaydı yani.

İki takımın da puanları düşünerek açık oynamayı seçmek yerine zaafları bekleyerek oynadığı ilk yarı kısırlıktan öteye gidemedi. İkinci yarıda doğal olarak teknik adam hamleleri gelmeye başladı. Elbette kulübesi daha zengin olan Erkan hocanın değişiklikleri oyunun momentumunu Erzurum’a doğru çevirdi.
Özellikle Ömer Şimanoğlu rakip savunmayı zaman zaman zorladı, Emrah’la yakaladığı uyum pozisyonlar da getirdi. Ancak beklenen gol bir türlü gelmedi.

Hatay’ın takıldığı haftadaki fırsat Dadaş’ın ellerinde erirken 1 puanla 2. sıraya ortak olma tesellisi en azından yüreklere su serpti. Kalan haftalar tehlikeli. Evet, Erzurum’a karşı ciddi bir motivasyon ve ekstra kapalı savunmalar sözkonusu. Fakat bunu aşması gereken kadro kalitesi de mevcut. Adanaspor ateşten sıyrılabileceği haftada mutlu olamadı. Karacic performansını da kutlamak gerek.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal