Adana Demirspor’dan Hakem Açıklaması!

Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur ilk maçında evinde Medipol Başakşehir’le 1-1 berabere kalan Adana Demirspor, müsabakada aleyhlerine verilen penaltıya ilişkin açıklamada bulundu.

06.12.2018-15:03 - (Son Güncelleme: 06.12.2018-14:57) Adana Demirspor’dan Hakem Açıklaması!

Spor Toto 1. Lig takımlarından Adana Demirspor'un Başkanı Murat Sancak, Ziraat Türkiye Kupası 5. turu ilk karşılaşmasında 1-1 berabere kaldıkları Medipol Başakşehir müsabakasında aleyhlerine verilen penaltıyla ilgili, hakemlerin de hata yapabileceğini, bu durumun sporun içerisinde olduğunu belirtti.

Sancak, karşılaşmaya ilişkin yaptığı yazılı açıklamada, Medipol Başakşehir müsabakasında yoğun yağışa karşın kendilerini destekleyen taraftarlara teşekkür etti.

Spor Toto Süper Lig'de zirvede yer alan Medipol Başakşehir'e karşı gösterdikleri mücadelenin futbolseverlerin takdirini kazandığını kaydeden Sancak, şu ifadeleri kullandı:

"Futbolun doğasında olan hakem hataları bizim karşılaşmamızda yaşanmış olabilir. Adana Demirspor'un bir çizgisi, duruşu söz konusu. Hakemler hata yapabilir. Bu bazen bizim aleyhimize de oluyor, dönem dönem lehimize de oluyor. Hakem her yerde olduğu gibi hata yapmıştır, yapacaktır da. Bu sporun güzelliği içerisindedir. Sezonun kalan bölümünde lig ve kupa karşılaşmalarında bu hakem arkadaşlarımızın görev yapacağının unutulmaması gerektiğini hatırlatmakla birlikte, Türkiye Futbol Federasyonunun ve Merkez Hakem Kurulunun bundan sonraki dönemde adaletli yönetim göstereceklerinin inancı içerisindeyiz."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal