Adana Demirspor'da Beklenmedik Ayrılık

TFF 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor'da Başkan Murat Sancak, yapmış olduğu transfere gelen tepkiler üzerine görevi bırakacağını açıkladı.

27.01.2021-10:34 - (Son Güncelleme: 27.01.2021-11:21) Adana Demirspor'da Beklenmedik Ayrılık

Adana Demirspor TF 1.Lig'den Süper Lige çıkma yolunda yoğun bir çaba gösteriyor. Bu doğrultuda transfer dönemini oldukça yoğun geçiren Adana ekibinde son olarak kadroya tecrübeli golcü Ömer Şişmanoğlu dahil edilmişti. 

Ömer Şişmanoğlu'nun transferine Adana Demirspor taraftarlarının tepkisi çığ gibi büyürken Başkan Murat Sancak sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamalarla bu tepkiler üzerine görevi bırakacağını açıkladı. 

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamalarda ;

' Çok sevmeme, saygı duymama rağmen bu görevde kalmam mümkün değil. Kulübü aldığım gibi devredeceğim . Bu transferi (Ömer Şişmanoğlu) yapmamın tek bir sebebi var. Adana Demirspor'a şampiyonluk yolunda desteği ve katkısı olacağına inandığım içindi. Bu transfer bazı yerlere çekilmeye çalışılıyor. Çok değerli Adana Demirspor taraftarları. 'Ben yönetilmem, yönetirim' demiştim. Çok sevmeme, saygı duymama rağmen bu görevde kalmam mümkün değil. Kulübü aldığım gibi devredeceğim. Söz verdiğim gibi her yıl yapmam gereken bağışları da yapacağım. Hakkınızı helal edin. Ben ediyorum. Allah'a emanet olun, sonu kupa. Yarın başkan vekili atayacağım, kongreye götürecek. Buradan Adanalı iş adamlarına sesleniyorum; Adana Demirspor'a sahip çıkın. Yetkiyi devredeceğim kişi, yeni yönetim oluşana kadar kararlıkla yönetecektir. ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal