Ada Basınından Lens'e Sert Eleştiri

Beşiktaş'ta bu sezon sergilediği kötü performans ile eleştirilerin odak noktasında bulunun Jeremain Lens ile ilgili, İngiliz basınında şok edici yorumlar yapıldı.

24.04.2019-17:41 - (Son Güncelleme: 24.04.2019-17:35) Ada Basınından Lens'e Sert Eleştiri

Beşiktaş'ta kötü performansı ile eleştirilere maruz kalan Hollandalı futbolcu Jeremain Lens'in, Leeds United'a transfer olacağı iddia edilmişti. Transfer ile ilgili Ada basınından şok edici açıklamalar geldi.

Toby Wilding, Gary Hutchinson ve Louie Chandler, 31 yaşındaki deneyimli oyuncunun transferi ile ilgili sert açıklamalarda bulundu.

'İKİNCİ LİGDE BİLE OYNAYAMAZ'

Louie Chandler,'Bu transfer benden de uzak dursun. Lens, bir dönem faydalı bir futbolcuydu ve Leeds'te de iyi bir sezon geçirebilir. Ancak kulübün yaz dönemi transferlerinde uzun vadeli düşünmesi gerekiyor. Eğer Leeds, Dan James'in yerine Lens'i alırsa büyük hayal kırıklığı yaşarım' dedi.

Gary Hutchinson, 'Lens, bana göre değil. Bu transfer, asla desteklediğim bir şey değil ve çok ahmakça. Leeds, yapacağı takviyelerde daha ölçülü davranmak zorunda. Şahsen Lens'in ikinci ligde bile oynayabileceğini düşünmüyorum. Kendisi, Leeds'e asla uyan bir oyuncu değil' şeklinde konuştu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal