Aboubakar'ın Menajeri: 'Beşiktaş Neden Olmasın Ki'

Aboubakar'ın menajeri Nir Zahavi, birçok kulübün golcü oyuncuyu almak istediğini ve Beşiktaş'ın da bu kulüplerden bir tanesi olduğunu belirtti.

07.09.2020-17:33 - (Son Güncelleme: 07.09.2020-17:30) Aboubakar'ın Menajeri: 'Beşiktaş Neden Olmasın Ki'

Beşiktaş'ın forvet transferi listesinde yer alan Vincent Aboubakar'ın menajeri Nir Zahavi, konuyla alakalı değerlendirmelerde bulundu.

'ABOUBAKAR SAKAT DEĞİL'

A Bola'ya açıklamalarda bulunan Nir Zahavi, "Türk basınında sürekli olarak kronik sakat olduğuna dair haberler görüyoruz. Bu bizim oyuncumuzun adına ve kariyerine zarar veriyor. Bu konu ve bu haberleri yapanlar hakkında hukuki yollara başvuracağız. Türk taraftarlara şunu garanti ediyorum, Aboubakar sakat değil!" şeklinde konuştu.

'GEÇEN SEZON TÜM ANTRENMANLARA ÇIKTI'

Aboubakar'ın geçen sezon bir sakatlık yaşamadığını aktaran Nir Zahavi, "Geçen sezon tüm antrenmanlara katıldı. Porto ile başarılı bir sezon geçirdi. Marega, Tiquinho ve Ze Luis gibi çok değerli forvetlerle rekabet etti. Kendi zamanını sabırla bekledi ve büyük bir profesyonellikle çalıştı." ifadelerini kullandı.

'BEŞİKTAŞ NEDEN OLMASIN Kİ?'

Aboubakar'ın geleceğiyle alakalı yöneltilen soruya Nir Zahavi, "Birçok takımın Aboubakar'a ilgisi var ve Beşiktaş da bu takımlardan bir tanesi. Kulüpler arasındaki görüşmelerin durumundan haberim yok ama eğer kulüpler aralarında anlaşırlarsa neden Beşiktaş olmasın ki?" cümleleriyle yanıt verdi.

2016 - 2017 sezonunda kiralık olarak Beşiktaş’ta oynayan 28 yaşındaki golcü, Süper Lig'de oynadığı 27 karşılaşmada 12 gol 4 asistlik performans gösterdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal