Abdurrahim Albayrak'ın Son Coronavirüs Testi Belli Oldu

Galatasaray'da Başkan Yardımcısı Yusuf Günay ve Teknik Direktör Fatih Terim'le birlikte coronavirüse yakalanan Abdurrahim Albayrak'ın yaptırdığı son testten iyi haber geldi.

07.04.2020-14:42 - (Son Güncelleme: 07.04.2020-14:38) Abdurrahim Albayrak'ın Son Coronavirüs Testi Belli Oldu

Galatasaray'da Fatih Terim'den sonra Abdurrahim Albayrak'tan da iyi haber geldi. Sarı- kırmızılı kulüpte coronavirüs salgınına yakalanan ilk isim Abdurrahim Albayrak olmuştu. 14 gün süresince hastanede tedavi ve karantina altında bulunan Albayrak'ın yapılan son testleri negatif çıktı.

Albayrak'ın son uygulanan coronavirüs testi negatif sonuç verdi. Son olarak geçen hafta Abdurrahim Albayrak'ın oğlu Hikmet Albayrak'ın da coronavirüsü atlattığını belirtmişti. 3 kişinin coronavirüse yakalandığı Albayrak ailesinde Abdurrahim Albayrak'ın ve oğlundan iyi haber gelirken, Şükran Albayrak'la alakalı şu sıralar yeni bir gelişme yok.

Galatasaray'da ise coronavirüs teşhisi konan 3 kişiden 2'si olan Abdurrahim Albayrak ve Yusuf Günay, virüsü atlatmış oldu. Tedavisi evde süren Fatih Terim ise şu aralar yeni test yaptırıp yaptırmadığıyla alakalı bir bilgi açıklamadı. Terim'in coronavirüs teşhisi 23 Mart'ta konmuştu ve bugünle birlikte teşhisin üzerinden 15 gün geçti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal