Abdurrahim Albayrak'ın Dolandırıldığı Rakam Ortaya Çıktı

Coronavirüse yakalanınca 3 haftalık bir tedavinin sonrasında iyileşen Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak (65) dolandırıldı.

21.04.2020-09:50 - (Son Güncelleme: 21.04.2020-11:52) Abdurrahim Albayrak'ın Dolandırıldığı Rakam Ortaya Çıktı
Coronavirüse yakalanınca 3 haftalık bir tedavinin sonrasında iyileşen Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak (65) dolandırıldı.

Albayrak'ı geçen hafta kendisini Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır olarak adlandıran bir kişi "Sen çok hayırlı bir adamsın. Cumhurbaşkanımızın çağrısına da cevap verdin. Burada yurtlarda kalan garibanlar var onlara erzak vereceğiz, paramız eksiz kaldı, şu kadar bir parada sana yazıyorum " sözlerini kullanmış.

Arayan adamın sesinin Bahadır'ınkine çok benzediğini söyleyen Albayrak yaşadıklarından şöyle bahsetti:

"Parayı gönderdikten sonra asistanım geldi. 'Fatura bilgilerini göndereceğim, telefonu kimse açmıyor' dedi. Aradım başkanı 'Parayı aldınız değil mi?' dedim, 'Yok' dedi, 'Abi ne diyorsun, dolandırıldık herhalde' dedim. Sonra İstanbul İl Emniyet Müdürümüzü aradık. Dolandırılmışız. İnsanlarımız dikkat etsin."

Yapılan ilk araştırmalarda 140 bin lira miktarındaki bir paranın Kocaeli Gebze Şubesi'nden çekildiğini ve çağrıda bulunan numaranın da bir ankesöre ait olduğu öğrenildi. olayın organize olduğu bildirildi.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal