Abdurrahim Albayrak: 'Satmadan Oyuncu Alamayız'

Galatasaray'ın 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak, Rangers karşılaşması öncesi havalimanında, açıklamalarda bulundu.

01.10.2020-08:50 - (Son Güncelleme: 01.10.2020-08:47) Abdurrahim Albayrak: 'Satmadan Oyuncu Alamayız'

Galatasaray 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak, UEFA Avrupa Ligi play-off etabında Glasgow Rangers ile oynayacakları kritik maç öncesi değerlendirmeler yaptı.

'TURU ATLAYIP DÖNECEĞİZ'

Rangers karşılaşması sorulan Albayrak, "Morallerimiz iyi, hazırlıklarımız son derece güzel. Bizim için final maçı. Glasgow Rangers maçının önemini ve ciddiyetini biliyoruz. Çok önemli ve çok değerli bir maç. Galip gelerek Türkiye'ye döneceğimizden eminim. Allah'ın izniyle İnşallah turu atlayan takım Galatasaray olacak, Türkiye'ye öyle döneceğiz." şeklinde konuştu.

'ARDA TURAN GRİP OLDU'

Arda Turan'ın kadroda bulunmamasıyla alakalı Albayrak, "Arda grip oldu. Hoca da haklı olarak İstanbul'da kalmasını istedi. Onun yerinde yine çok değerli arkadaşlarımız var ve inşallah aratmayacaklar." ifadelerini kullandı.

'HER SANİYE TRANSFER VAR'

Transfer süreci hakkında sorulan sorular üzerine, "İnanın ki her saniye transferle ilgileniyoruz. Her şeyden önce satmamız gerekiyor, çok az bir limitimiz vardı. Bu limiti aşmamamız lazım. Aşarsak tescil ettiremezsiniz. İnşallah birkaç gün içinde güzel şeyler olacak diye ümit ediyorum. Her şeyin Galatasaray için hayırlısı olmasını diliyorum." cümleleriyle konuşmasını sonlandırdı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal