Abdurrahim Albayrak: Olması Gereken Galatasaray Ruhu Bu İşte

Şampiyonlar Ligi D Grubu son haftasında evinde Porto’ya 3-2 kaybetmesine rağmen UEFA Avrupa Ligi’ne kalan Galatasaray’da ikinci başkan Abdurrahim Albayrak, UEFA Avrupa Ligi’ne devam edecekleri için memnun olduklarını belirtti.

12.12.2018-10:37 - (Son Güncelleme: 12.12.2018-10:34) Abdurrahim Albayrak: Olması Gereken Galatasaray Ruhu Bu İşte

UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu 6. ve son maçında Galatasaray, Türk Telekom Stadı’nda karşılaştığı konuk ettiği Porto’ya 3-2 yenildi.

Karşılaşma sonrası basın mensuplarına konuşan Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, “Yenildik ancak ortaya konan futbolun bütün camiayı mutlu ettiğine inanıyorum. Soyunma odasına Fatih Terim’le beraber gittik. Hoca oyuncularla inanılmaz güzel bir konuşma yaptı, kutladı. Alkış, kıyamet koptu soyunma odasında. Olması gereken Galatasaray ruhu bu işte. Ben de oyuncularımızı kutluyorum. Böyle futbol oynayalım, mağlup olalım.

Bu karşılaşmanın iyi bir başlangıç olduğunu düşünüyorum. Sonuçta 3-2 mağlup olduk, penaltı kaçırdık, inanılmaz pozisyonlar yakaladık. Bugün eksiklerimiz olmasına karşın oynanan futbol herkesi mutlu etmiştir. UEFA Avrupa Ligi’nde yolumuza devam edeceğiz. Yapacak bir şey yok. Yenildik.” ifadelerini kullandı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal