Abdurrahim Albayrak: 'Marcao’ya Talep Çok'

Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, genç savunmacı Marcao’ya birçok kulüp tarafından transfer teklifi geldiğini duyurdu.

25.09.2020-11:47 - (Son Güncelleme: 25.09.2020-11:46) Abdurrahim Albayrak: 'Marcao’ya Talep Çok'

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu karşılaşmasında Hırvat temsilcisi Hajduk Split’i 2-0’lık skorla geçerek, play-off turunda Glasgow Rangers ile eşleşti. Maçın sonrasında Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, basın mensuplarına konuşurken. Play-off turunu da geçip UEFA Avrupa Ligi’nde grup aşamalarına kaldıkları durumda büyük kazanç elde edeceklerini dile getiren Albayrak, “Deplasmanda bir sonraki turu da geçersek 6 milyon Euro para alacağız. Bu maç da onun için çok önemliydi. Derbiden önce bu maç çok önemliydi. Her şeyden için bu maç çok önemliydi. Teknik heyetimize, futbolcu kardeşlerimize hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

'MARCAO ÇOK TALEPLERİ OLAN BİR FUTBOLCU'

Albayrak, Roma ekibinin transferi için ilgilendiği öne sürülen Marcao ile alakalı olarak sorulan soruya ise şu cevabı verdi:

"Bizim için bütün futbolcularımız çok değerli. Satmadan alamıyorsunuz. Limitimiz dolu Marcao da çok talepleri olan bir futbolcu ama geçen haftada söylediğim gibi takımımız bu seriyi devam ettirdiği takdirde ocak ayında kapımızı çalan çok menajer ve takım olacak. Bu da Galatasaray camiası için mutluluk verici."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal