Abdurrahim Albayrak: 'Başkan Olayım da 50 Milyon mu Vereyim!'

Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak camiadan gelen ‘ya öne çık ya da aday ol’ seslerine sert tepki gösterdi.

21.07.2020-09:44 - (Son Güncelleme: 21.07.2020-09:42) Abdurrahim Albayrak: 'Başkan Olayım da 50 Milyon mu Vereyim!'

Galatasaray Yönetimi’ni oldukça stresli zamanlar bekliyor. Başkan Mustafa Cengiz’in hastalığı, finansal kriz, gerçekleşmesi gereken transferler, muhalefetin seçim isteği, başarısız sportif sezon derken gündem bir hayli karışık. Tam da bu zamanda sessiz kaldığı için topa tutulan 2. Başkan Abdurrahim Albayrak, en sonunda isyan etti. UEFA ile aralarında problem olmaması için Aralık ayında oyuncuların maaşları kapsamında 2 ayrı kalemde 8 milyon euroyu daha sonra geri almak kaydıyla cebinden ödediği ortaya çıkan Albayrak’a, camianın önde gelen isimlerinden, “Ya biraz daha öne çık ya da başkanlığa aday ol” denildiği öğrenildi.

AİLESİ KESİNLİKLE İSTEMİYOR

Albayrak’ın ise bu yöndeki önerilere, 'Kulüpte işler zora girince hep ben elimi cebime atıyorum. Başkan olayım da 50 milyon Euro mu vereyim' şeklinde tepki verdiği aktarıldı. Geçtiğimiz zamanda Albayrak’ın ailesi de, 'Artık bu işlerle uğraşma. Bütün stresi sen çekiyorsun, sağlığına zarar veriyorsun' diyerek artık yönetimde olmasını istemediklerini ifade etmişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal