Abdullah Avcı’ya Büyük Onur!

İngiliz Dergisi FourFourTwo, 2018 yılının dünyada en iyi 50 teknik direktörü listesinde Medipol Başakşehir’in tecrübeli teknik adamı Abdullah Avcı’ya 37. sırada yer verdi.

31.10.2018-13:26 - (Son Güncelleme: 31.10.2018-13:22) Abdullah Avcı’ya Büyük Onur!

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, İngiliz Dergisi FourFourTwo tarafından belirlenen 2018 yılının dünyada en iyi 50 teknik direktörü listesinde, kendisine 37. sırada yer buldu.

Dergide, Avcı hakkında yapılan değerlendirmede, "Fatih Terim Türkiye’nin en büyük teknik adamı olarak değerlendiriliyor ancak Abdullah Avcı'nın müthiş taktik zekasına büyük saygı gösteriliyor. Neredeyse taraftar desteksiz harika bir ekip kuran Abdullah Avcı, 3 büyük Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'ın hegemonyasını tehdit ediyor. 2016-2017 sezonunda ligi ikinci, 2017-2018 sezonunda ise ligi üçüncü tamamlayan Medipol Başakşehir, bu sezon da şampiyonluk adına mücadele veriyor." ifadeleri kullanıldı.

Listenin ilk sırasında ise İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester City'nin İspanyol teknik adamı Pep Guardiola bulunurken, ikinci sırada Fransız teknik direktör Zinedine Zidane ve üçüncü sırada da Atletico Madrid'in Arjantinli çalıştırıcısı Diego Simeone yer aldı.

Fenerbahçe'nin geçen pazar yollarını ayırdığı Hollandalı teknik adam Phillip Cocu da PSV Eindhoven'da yakaladığı başarıyla listenin 19. sırasında bulundu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal